Αρχική Περ. Πελοποννήσου Έξαλλοι οι υπ. Ευρωβουλευτές της Ν. Δ, που “καπελώνονται” απο τον Νίκα...

Έξαλλοι οι υπ. Ευρωβουλευτές της Ν. Δ, που “καπελώνονται” απο τον Νίκα κατα την προεκλογική τους εκστρατεία στην Πελοπόννησο,…χάνοντας “σταυρούς”


Εχουν βρεί τον μπελά τους, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νεας Δημοκρατίας, επισκεπτόμενοι τους διάφορους Νομούς της χώρας, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τον σταυρό προτίμησης στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.Στο ακροατήριο υπάρχουν νεοδημοκράτες, οι οποίοι ειναι ενωμένοι για το κόμμα τους, εχουν όμως διαφορετικές επιλογές σε οτι αφορά τα Περιφερειακά ψηφοδέλτια καθώς και στα Δημοτικά!Οι υποψηφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι που είτε έχουν “χρίσμα” ειτε το…φαντάζονται, βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν ενα “συντροφικό” χαιρετισμό ενω στην ουσία εκμεταλλεύονται τις συγκεντρώσεις που γίνονται για τον υποψήφιο Ετρωβουλευτή, προκειμένου να πετύχουν ειτε μια φωτογραφία με πολύ κόσμο, ειτε την ικανοποίηση πως μιλάνε σε ευρύ κομματικό κοινό το οποίο τους…ανήκει!

Ωστόσο το μόνο που επιτυγχάνουν ειναι να αυξάνονται τα παράπονα των Νεοδημοκρατών προς τον υποψηφιοι Ευρωβουλευτή, στον οποίο ξεκαθαρίζουν πως αποδέχθηκαν την προσκλησή του και πήγαν στην συγκεντρωση για…Εκείνον και οχι για τους υποψηφίους Περιφερειάρχες και Δημάρχους!Τέτοια “κρούσματα” συνάντησαν οι υπ. Ευρωβουλευτές στην Πελοπόννησο με το επιχειρούμενο “.καπέλωμα” της συγκέντρωσης απο τον “χρισμένο” υποψήφιο κομματικό Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παν. Νίκα!

Η αρχή έγινε στην Καλαμάτα όπου σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ, εκτος των άλλων ηταν και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και συνεχίστηκε με την παρουσία του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ξυλόκαστρο. Εκει βρήκε ευκαιρία ο Π. Νίκας να κάνει…χαιρετισμό, αναφερόμενος όμως στο δικό του πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην Κορινθία.Έτσι επιτέθηκε στον Π. Τατούλη και λόγω …Κορίνθου και στον Γ. Δέδε!

Όμως στο ακροατήριο για τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ηταν αρκετοί που υποστηρίζουν Τατούλη καθως και υποψήφιοι στον συνδυασμό του, “Νεα Πελοπόννησος”!

Αντίθετα ο Βαγγέλης Μειμαράκης στην συγκέντρωση που έγινε από την ΝΟ.Δ.Ε Αρκαδίας ζήτησε και έγινε αποδεκτό στον μικρό χαιρετισμό που θα έκανε ο Παναγιώτης Νίκας να μην δημιουργήσει ένταση, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των παρεβρισκομένων ήταν φίλοι και ψηφοφόροι του Π.Τατούλη.

Το περίεργο ειναι γιατι κανένας δεν ενημερώνει τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Πελοπόννησο, αφου οι ίδιοι δεν γνωρίζουν την σχετική τοπική συμπεριφορά των κομματικών φίλων που προσκαλούνται στη συγκεντρωσή τους.Εκτός και αν οι υποψηφιοι Ευρωβουλευτές της Ν. Δ, κάνουν γνωστό εκ των προτέρων πως ΔΕΝ επιθυμούν να παρευρίσκονται νεοδημοκράτες εαν δεν ψηφίζουν …Νίκα!Γιατι τοτε θα διαπιστώσουν πως …αδίκως ταξίδεψαν για τον σταυρό προτίμησης που εναγωνίως επιδιώκουν.