Αρχική Ν. Κορινθίας 6 νέοι υποψήφιοι για την Μαρία Πρωτοπαππά

6 νέοι υποψήφιοι για την Μαρία Πρωτοπαππά

Συμπληρώνεται κομμάτι – κομμάτι το παζλ του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας, με θέληση και γνώση”, στον οποίο ηγείται ως υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η Μαρία Πρωτοπαππά, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε μια πεντάδα υποψηφίων του δημοτικού συνδυασμού της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Πρωτοπαππά, ανακοίνωσε μέσω facebook, την υποψηφιότητα τριών γυναικών και δύο ανδρών. Πρόκειται για τους Αναστασία Σταύρου, Φιλίτσα Σφέτσα, Ιωάννα Ιωάννου και τους Ιωάννη Κανελλόπουλο, Θανάση Γεωργίου, που έρχονται να προστεθούν στους 4 ήδη ανακοινωθέντες από την προηγούμενη εβδομάδα.

Φιλίτσα Σφέτσα – Μαρία Πρωτοπαππά
Μαρία Πρωτοπαππά – Αναστασία Σταύρου

Η Μαρία Πρωτοπαππά, το Σάββατο 2 Μαρτίου, έδωσε το παρών στην εκδήλωση της κοπής πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Σχίνου, συνοδευόμενη από τον κ. Ιωάννη Κανελλόπουλο, κ. Θανάση Γεωργίου, κ. Ιωάννα Ιωάννου και τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Λάμπρου.

Ι. Ιωάννου – Γ. Κανελλόπουλος – Μαρία Πρωτοπαππά – Γ. Λάμπρου – Θ. Γεωργίου
Ι. Ιωάννου – Γ. Κανελλόπουλος – Μαρία Πρωτοπαππά – Γ. Λάμπρου

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 2 Μαρτίου, άλλος ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Παναγιώτης Σενής, ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, την υποψηφιότητά του. “Αγαπητοί μου φίλοι, θέλω να σας ενημερώσω ότι θα συμμετάσχω και εγώ ως υποψήφιος Δημ.σύμβουλος με τον συνδυασμό της κυρίας Πρωτοπαππά,στις επόμενες δημ. εκλογές του Μαΐου”, έγραψε σχετικά.

Πηγή: loutraki365.gr