Αρχική Eπικαιρότητα Έγκλημα στη Σητεία: Έπνιξε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα δύο ανήλικα...

Έγκλημα στη Σητεία: Έπνιξε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά τους

Νεκρή μέσα στο σπίτι της μητέρας της στη Σητεία βρέθηκε μια γυναίκα 32 ετών το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τη νεαρή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, έχει ομολογήσει την πράξη του και παραδόθηκε στις αρχές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 36χρονος επισκέφτηκε την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της μητέρας της, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα, για να μιλήσουν. Πάνω στον καβγά φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό και να την στραγγάλισε ενώ στο σπίτι ήταν και τα δύο παιδιά τους. Αμέσως μετά την πράξη του και έχοντας συνειδητοποιήσει πια το τι έχει κάνει, παραδόθηκε στις Αρχές ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Η 32χρονη εργαζόταν στον Δήμο Σητείας στο Τμήμα Πρασίνου και ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών 18 και έξι μηνών αντίστοιχα

Ο 36χρονος που ανακρίνεται από τις Αρχές και που φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ήταν συμβασιούχος στο Δασαρχείο ενώ πέρσι, εργάστηκε κι εκείνος για λίγο στο τμήμα πρασίνου του Δήμου Σητείας.

Ο άνδρας είχε ένα ακόμη παιδί από τον πρώτο του γάμο ενώ στο παρελθόν, έχει σχηματιστεί σε βάρους του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 32χρονης.

Πληροφορίες από: ekriti.gr