Αρχική Ν. Αρκαδίας Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης

Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» – Μαζί για την «Τρίπολη Αύριο» κ. Κώστας Τζιούμης παρουσίασε σήμερα 1 Μαρτίου 2019, 5 νέους υποψηφίους. 

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας – της Τρίπολης και των χωριών – και το ποιοι ευθύνονται γι’αυτήν…θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Τρίπολη αύριο “με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν “χρωστάει”σε κανέναν, “χρωστάει” στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον…

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου, που…τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την “οικογενειακή” διαχείριση δημοτικών υποθέσεων…

Καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα… Ώρα για αλλαγή σελίδας, για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την “Τρίπολη αύριο”…

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

Είμαι ο Χρήστος Καρζής του Γεωργίου.

karzis tzioumis

Γεννήθηκα το 1984 στη Ν.Αφρική και μεγάλωσα στην Τρίπολη. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Τ.Ε.Ι  Αθήνας με μεταπτυχιακό στα τηλεπικοινωνιακά συστήματα & δίκτυα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Από το 2009 κατοικώ μόνιμα στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος με την Μαρία Κοντογιάννη – Φιλόλογο. Έχω εργασθεί στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές.

Είμαι η Φυλλιώ Τσαρουχά.  

tsarouxa tzioumis

Γεννήθηκα στην Βλαχέρνα, όπου και κατοικώ μόνιμα.

Εργάζομαι στα Λαγκάδια στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Γορτυνίας.

Έχω εργασθεί ως Γραμματέας στις πρώην Κοινότητες Πιάνας και Αλωνίσταινας, ως διοικητικός υπάλληλος στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Βυτίνας και την Πολεοδομία Τρίπολης.

Έχω διατελέσει μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Βλαχέρνας.

Είμαι παντρεμένη με τον Μπάμπη Τσαρουχά (κτηνοτρόφο) και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι τόσο με αγροτικές εργασίες όσο και με τον εθελοντισμό (στο ‘’Κέντρο περίθαλψης αγρίων ζώων’’, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και Παραολυμπιακούς ‘’Αθήνα 2004’’, στα ‘’Special Olympics 2011’’ και o αγώνας  συνεχίζεται στο ‘’Greece Race for the Cure-Άλμα Ζωής’’ του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού).

Ως λάτρης της μουσικής, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο μέσω internet, ως μουσική παραγωγός. Με κέφι γράφω χιουμοριστικά ζώδια στην ιστοσελίδα www.vlaxerna.gr

Είμαι ο Φώτης Αποστολόπουλος.

apostolopoulos tzioumis

Γεννήθηκα στο χωριό Λιανού του Δήμου Βαλτετσίου από τους γονείς πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Αποστολόπουλο και την πρεσβυτέρα Ιουλία.

Τελείωσα το Δημοτικό στο χωριό το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Τρίπολη καθώς και την στρατιωτική θητεία στην 124 Π.Β.Ε.

Είχα επαγγελματικές δραστηριότητες στην Αθήνα στην Τρίπολη και από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μέχρι πρόσφατα διατηρούσα τα κυλικεία στις σχολές της Τρίπολης.

Είμαι ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

theodoridis tzioumis

Γεννήθηκα στα Σεβαστιάνα Έδεσσας. Είμαι παντρεμένος με την Μαντζαβέλλα Μαρία και έχω δύο παιδιά την Κωνσταντίνα και τον Πέτρο.

Υπηρέτησα στην Ελληνική Αστυνομία,στο τμήμα ασφαλείας Τρίπολης απ’ όπου και αποστρατεύτηκα.

Ήμουν συνδικαλιστής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Τρίπολης. Είμαι ιδρυτικό μέλος και μετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ποντιακού συλλόγου Τρίπολης.

Είμαι ο Γιώργος Λύγδας.

ligdas tzioumis

Γεννήθηκα στο Ελαιοχώρι το 1957.Τελείωσα το Α’ Γυμνάσιο Τρίπολης και μετά σπούδασα Οικονομικά στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκα στον ΟΤΕ μέχρι το 2013,για πολλά χρόνια ως Τηλεπικοινωνιακός Σύμβουλος Επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 χρόνια ως προϊστάμενος στο κατάστημα του ΟΤΕ στην Τρίπολη.

Ήταν τα χρόνια που η εταιρεία εισήλθε σε μεταβατικό στάδιο με τον ανταγωνισμό.Αυτό για μένα ήταν μια πρόκληση, έτσι μαζί με τους συναδέλφους μου,από τη θέση του προϊσταμένου,καταφέραμε να επιτύχουμε με αναγνώριση και επιβραβεύσεις

Για πολλά χρόνια, επίσης, ήμουν εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων σε κεντρικά συνδικαλιστικά όργανα.

Τα πολιτιστικά και αθλητικά πράγματα πάντα με ενδιέφεραν και προσπαθησα να τα ενισχυσω εκλεγμένος σε σχετικά Δ.Σ.