Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφονία Τοπαλούδη: Φίλη της αναγνώρισε τους τρεις που την βίασαν το 2017

Δολοφονία Τοπαλούδη: Φίλη της αναγνώρισε τους τρεις που την βίασαν το 2017

Στην αναγνώριση των τριών νεαρών από τη Ρόδο που κλήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μετά την καταγγελία της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για ομαδικό βιασμό το 2017, προχώρησε 21χρονη φίλη της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η καλύτερη φίλη της αδικοχαμένης φοιτήτριας ισχυρίστηκε αρχικά στο Λιμενικό ότι η Ελένη φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε υπόθεση βιασμού εναντίον της και ότι δεν έκανε μήνυση γιατί θα της έκαναν κακό.

Οι τρεις ύποπτοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση. Η έρευνα για τον πρώτο βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη είναι σε πλήρη εξέλιξη τόσο από την αστυνομία όσο και από την Ανακρίτρια Ρόδου.

Η οικογένεια της φοιτήτριας επιμένει ότι ο βιασμός της και η δολοφονία της συνδέονται. Από την έρευνα προκύπτει ότι ένας από τους τρεις υπόπτους με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν συμμαθητής του Ροδίτη σε ΕΠΑΛ του νησιού.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες της άγριας δολοφονίας της να έφτασαν και σε εκείνη.

Επεσήμανε ακόμα ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.