Αρχική Eπικαιρότητα Αποκάλυψη: Τρεις νεαροί βίασαν την Τοπαλούδη σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου

Αποκάλυψη: Τρεις νεαροί βίασαν την Τοπαλούδη σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου

Νέα συνταρακτικά στοιχεία έφερε χθες (26/2/19)  στο φως το Star και η Τασούλα Παπανικολάου για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις το άτυχο κορίτσι βιάσθηκε από τρεις νεαρούς σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου.

Οι τρεις νεαροί οδήγησαν την Ελένη σε σπίτι στον Αρχάγγελο μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Την αποκάλυψη έκανε στις αρχές ο αστυνομικός που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα. Η Ελένη φοβόταν και του αποκάλυψε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

Τι ισχυρίστηκε ο αστυνομικός

«Μου είπε ότι γνώρισε 3 άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό ,δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του  Αρχαγγέλου της  Ρόδου .Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο», είπε ο αστυνομικός.

Η Ελένη έμαθε ότι κυκλοφορεί το ροζ βίντεο στη  Ρόδο από μια φίλη της. Το είχε δει και την ενημέρωσε. Η Ελένη πανικοβλήθηκε. Τους 3 υπόπτους τους γνωρίζει μια συμφοιτήτρια της. Τα στόματα στη Ρόδο παραμένουν κλειστά για τον βιασμό της Ελένης. Στενή της φίλη αποκάλυψε:«Πολύ πιθανόν να ξέρουνε αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν. Δεν θέλουν να πουν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκέπασαν.  Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία.  

Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή , όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησίαζαν. 

Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα  όχι φοβόμαστε είμαστε με το 100  στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι». 

Πηγή: star.gr

Προηγούμενο άρθροΠοιοι θα κληθούν να καταθέσουν στη δίκη της «μαύρης χήρας» του καπετάνιου
Επόμενο άρθροΚλιμάκιο της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου συνδράμει στην κατασκευή γεφυρών στην Κρήτη!