Αρχική Ν. Κορινθίας Επιχείρηση διάσωσης στο Πράθι στους Αγίους Θεοδώρους (Εικόνες)

Επιχείρηση διάσωσης στο Πράθι στους Αγίους Θεοδώρους (Εικόνες)

Μια ηρωική επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου στους Αγίους Θεοδώρους. Ο Εθελοντής Λ.Μ αφου ελαβε ενα μήνυμα απο συνάνθρωπο μας που κινδύνευε και ειχε εγκλωβιστεί στο ΠΡΑΘΙ, ενημέρωσε την  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 4Χ4 και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Στη συνέχεια χωρις να χασει αλλο χρόνο κινηθηκε στη περιοχη οπου επικρατούσαν δυσμενεις καιρικες συνθήκες προκειμένου να παράσχει βοήθεια . Η μαρτυρία του Ηρωικού εθελοντή συγκλονίζει..

“Σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα για ένα εγκλωβισμένο αυτοκίνητο Jeep στην Παναγία Πράθι. Ενεργώντας “υπηρεσιακά” και ειδοποιώντας πρωτίστως τον σύλλογό μας και ύστερα τον σύλλογο Πυρ/σιας του Λουτρακίου καθώς και τις ομάδες 4Χ4 της περιοχής, αναχώρησα για το σημείο του “συμβάντος” με τον απαραίτητο εξοπλισμό μου.
Οι συνθήκες στην περιοχή δεν ήταν και τόσο καλές αφού επικρατούσε χιονόπτωση με δυνατό αέρα και πολύ κρύο …Το Jeep ήταν χωμένο & τακαρισμένο μέσα σε λάσπη-πηλό μισό μέτρο το οποίο είχε παγώσει απο χθες … Χρειάστηκε να βγει με “βίαιο” τράβηγμα ,,,
Τέλος καλό όμως αφού η όλη επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία.”

Πηγή: atnews.gr