Αρχική Ν. Μεσσηνίας Παραλαβή 4 νέων μηχανημάτων έργου στο Δήμο Μεσσήνης

Παραλαβή 4 νέων μηχανημάτων έργου στο Δήμο Μεσσήνης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στον χώρο μπροστά στο Δημαρχείο Μεσσήνης η παραλαβή 4 νέων μηχανημάτων έργου, προϋπολογισμού 200.670,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%) από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Τα 4 αυτά νέα μηχανήματα θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό, με στόχο την αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου, με αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των εταιρειών «ERGON ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΠΕ» και «UNITRACK A.E.E.», οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων.

Την παραλαβή έκανε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης ο οποίος  δήλωσε:

Παραλαμβάνουμε σήμερα 4 μηχανήματα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και είμαστε ο πρώτος δήμος στην Ελλάδα που παίρνουμε τέτοια ποσότητα μηχανημάτων. Είμαστε ευτυχείς για τους αγρότες μας για τους συνδημότες μας. Στο πρόγραμμα μου είναι κάθε δημοτική ενότητα να έχει το δικό της μηχάνημα.

Ακούγονται διάφορα λόγια λόγια λόγια ότι δεν βλέπανε και δεν ακούγανε, σήμερα και ακούνε και βλέπουνε .

Πλέον ο δήμος Μεσσήνης έχει περίπου 20 μηχανήματα μηχανήματα μικρά και μεγάλα και στόχος μας είναι να ανανεωθεί όλος ο στόλος μας μιας και ήταν παλιός και είχαμε συνέχεια βλάβες.

Πηγή: messinianews.gr