Αρχική Ν. Κορινθίας Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση Ανηλίκων» στο Ξυλόκαστρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση Ανηλίκων» στο Ξυλόκαστρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές η ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση Ανηλίκων», στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός”.

Την ημερίδα χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος επισημαίνοντας τη σημασία της αντιμετώπισης αλλά και της ενημέρωσης πάνω σε ένα τέτοιο θέμα, που αποτελεί μέγιστης σημασίας για την ορθή λειτουργία της κοινωνίας. Στην διοργάνωση παρευρέθησαν μέλη της Δημοτικής αρχής και πλήθος πολιτών, σε ένα κατάμεστο θέατρο.

Κύριοι ομιλητές ήταν η Ψυχολόγος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Φένια Διονυσοπούλου, η Παιδίατρος-Νεογνολόγος PhD,MSc κ. Αλεξάνδρα Κατσαφάδου, η Ψυχολόγος, Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνα Κωστάκου, ο Κοινωνικός Λειτουργός, Διευθυντής Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Ευθύμειου Κέντρου Κορίνθου κ. Χρήστος Κολοκυθάς, η Κοινωνική Λειτουργός , πρώην Διευθύντρια του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού η «Κιβωτός του Κόσμου» κ. Η Γεωργία Παπαστεφάνου και η Δικηγόρος παρ’Εφέταις, Μέλος του Δικηγορικόυ Συλλόγου Κορίνθου κ. Δήμητρα Νάκου ενώ την επιμέλεια είχε η κ. Ελένη Δεφεράνου.

Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών είναι απαίτηση ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο φαινόμενο.