Αρχική Eπικαιρότητα Συναγερμός για αγνοούμενο άνδρα στη Κρήτη-Βρέθηκε το αυτοκίνητό του χωρίς να είναι...

Συναγερμός για αγνοούμενο άνδρα στη Κρήτη-Βρέθηκε το αυτοκίνητό του χωρίς να είναι μέσα

Βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το αυτοκίνητο του 61χρονου αγρότη .Οι έρευνες όμως συνεχίζονται για τον αγρότη ο οποίος αγνοείται στα νερά του χειμάρρου στον Εμπρόσνερο Χανίων.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αγρότη υπό αντίξοες συνθήκες καθώς τα νερά του χειμάρρου είναι ορμητικά. Παράλληλα η αγωνία κορυφώνεται καθώς έχουν περάσει περίπου 10 μέρες από το χαμό 4 ανθρώπων στο Γεροπόταμο και πάλι επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με άντρα να αγνοείται από νερά χειμάρρου.

Ο αγρότης επιχείρησε σύμφωνα με πληροφορίες να περάσει με το όχημα το φουσκωμένο ρέμα, όταν παρασύρθηκε από το φουσκωμένο χείμαρρο.

«Ο αγρότης έχει παρασυρθεί από το ποτάμι ,αναζητείται από μεγάλη δύναμη της υπηρεσίας μαζί με την ΕΜΑΚ, τα νερά είναι ορμητικά και ευχόμαστε το καλύτερο. Παρακαλώ τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το επόμενο 6ωρο θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα», τονίζει ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης κ. Λαγουδάκης.

Προσπάθησε να μεταβεί στη στάνη

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αποκορώνου κ.Κουκιανάκη «ο άντρας προσπάθησε να πάει στα στάνη που βρίσκεται στην περιοχή και παρέσυραν τα νερά του χειμάρρου το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Ο άντρας κατάγεται από τον Εμπρόσνερο. Έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την πυροσβεστική, την αστυνομία και δεν αποκλείεται να σηκωθεί και ελικόπτερο».

Στο ίδιο ακριβώς σημείο κινδύνευσαν νωρίτερα δύο άτομα. Μάλιστα υπήρξε παρέμβαση των πυροσβεστών καθώς σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Κρήτη κ.Λαγουδάκη τα νερά παρέσυραν ΙΧ στον Εμπρόσενρο Αποκορώνου και οι πυροσβέστες διέσωσαν δύο άτομα μέσα από το όχημα.

Πηγή: neakriti.gr