Αρχική Περ. Πελοποννήσου Π.Νίκας: Για αλλού ξεκίνησε για αλλού και αλλού η ….. κάλπη τον...

Π.Νίκας: Για αλλού ξεκίνησε για αλλού και αλλού η ….. κάλπη τον πάει ..!!

Ο νυν Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα δυνατά με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας σε ένα κόμμα που δείχνει να είναι το κόμμα της αυριανής κυβέρνησης.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Τρίπολη για την αναγγελία της καθόδου του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την παρουσία μάλιστα του Προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η χαρά όμως φαίνεται πως κράτησε για λίγο αφού η συνέχεια είναι κάπως απογοητευτική για την παράταξη Νίκα. Μεγάλη η αγωνία στους κόλπους της “Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο” για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους αφού ο Πέτρος Τατούλης κρατάει τις δυνάμεις του και εισχωρεί και σε άλλους από την δεξιά παράταξη ενώ η πρωτοβουλία του να βάλει στον συνδυασμό του και από άλλες παρατάξεις συναντάνε τον Γιώργο Δέδε.

Η κατάσταση στον Δήμο Καλαμάτας επίσης δεν τον βοηθάει αφού μέσα από την παράταξή του δημιούργησαν συνδυασμούς καθόδου για την διεκδίκηση του Δήμου τουλάχιστον τέσσερις δημοτικοί του σύμβουλοι.

Ολα αυτά προφανώς και έχουν δημιουργήσει έναν εκνευρισμό αφού το Σάββατο από την Κόρινθο, ο Παναγιώτης Νίκας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ πρώτα στον Γιώργο Δέδε που κακώς μοιράζει για εκείνον χρήματα στους Δήμους για τα αντιπλημμυρικά έργα. Δεν θα έπρεπε λοιπόν κατά τον κύριο Νίκα να δώσει το Υπουργείο Υποδομών χρήματα για να γίνουν έργα και να τα εξαγγείλει ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Δέδες. Ας αφήσουμε την Πελοπόννησο να πνιγεί, ας αφήσουμε τις περιουσίες να χαθούν γιατί κατά την γνώμη του κυρίου Νίκα αυτό είναι μικροπολιτική.

Αμέσως μετά οι βολές είχαν στόχο τον Πέτρο Τατούλη, τον Περιφερειάρχη εκείνον για τον οποίο τόσα χρόνια που συνεργάστηκαν αφού εξέτισαν τις ίδιες θητείες δεν ακούσαμε παράπονα από τον κύριο Νίκα. Δηλαδή ο Πέτρος Τατούλης ξαφνικά (από την ημερομηνία της εξαγγελίας του Παναγιώτη Νίκα) έγινε ο Περιφερειάρχης που δεν κάνει σωστά το έργο του.

Ιδιαίτερα δύσκολη η κατάσταση στον Νομό Κορινθίας, τόπο καταγωγής του Γιώργου Δέδε αλλά και με δυνατές δυνάμεις του Πέτρου Τατούλη να γίνονται ισχυρότερες με παρουσίες από όλες τις παρατάξεις και δη από την Νέα Δημοκρατία που διαγράφει ασταμάτητα για την μη υποταγή στο κόμμα και στον εκλεκτό της για την Περιφέρεια.

Σ.Μπαλή