Αρχική Ν. Αχαΐας Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Αχαΐα ο Γ. Παπανδρέου

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Αχαΐα ο Γ. Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έβαλε εκ νέου τέλος στα σενάρια συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ με σημερινές δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ ανακοίνωσε ότι στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

«Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσετ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται αυτονομία», είπε ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι.
Αναφερόμενος στους Μωραΐτη και Τόλκα δήλωσε πως αν τον ρωτούσαν θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν.

Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες ότι του πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει επίτροπος, σημειώνοντας ότι θίγεται μόνο που ακούει ότι του έγινε πρόταση, γιατί ο ίδιος δε θα διαπραγματευόταν ποτέ τις θέσεις του, ωστόσο εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει.

«Ας αξιολογήσει τα λάθη του, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ Καμμένο», σχολίασε αναφερόμενος στον Αλ. Τσίπρα.

Για τη ΝΔ δήλωσε ότι δε βλέπει πως έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, προσπαθούν να προστατέψουν τον πρώην ηγέτη τους και ο ίδιος δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη γιατί δεν έχει τη θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά.

Πηγή: patrastimes.gr