Αρχική Eπικαιρότητα Μητσοτάκης: “Στις 26 Μαΐου έχουμε εθνικές εκλογές”!

Μητσοτάκης: “Στις 26 Μαΐου έχουμε εθνικές εκλογές”!

Στο διευρυμένο Διαγραμματειακό Όργανο του Κόμματος μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε ότι “οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι.  26 Μαΐου έχουμε εκλογές. Δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας θα επιλέξει να κάνει τις εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές.

 Σε περίπτωση που το επιλέξει, έχουμε εθνικές εκλογές και προφανώς αυτή είναι η μητέρα των μαχών. Στην περίπτωση όμως που δεν το επιλέξει, και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του, το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση ακριβώς τα ίδια που θα κάναμε εάν είχαμε εθνικές εκλογές την 26η Μαΐου.

Το ρολόι λοιπόν μετράει αντίστροφα: έχουμε 91 μέρες μέχρι τις εκλογές -δεν προσδιορίζω τι εκλογές θα είναι. Και κάθε μέρα μετράει. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη ότι θα συμπορευτούμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε αυτό τον ωραίο αγώνα, όχι να γίνουμε Κυβέρνηση, αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα.  Αυτός είναι ο στόχος μας, και δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε από αυτόν.”

Πηγή: kalimera-arkadia.gr