Αρχική Ν. Κορινθίας Μ.Κεφαλογιάννης από Κόρινθο: “Έχουμε έρθει για να ενώσουμε όχι για να λαϊκίσουμε”...

Μ.Κεφαλογιάννης από Κόρινθο: “Έχουμε έρθει για να ενώσουμε όχι για να λαϊκίσουμε” (Βίντεο)

Στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας βρέθηκε σήμερα (23/2/19) ο ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο κος Κεφαλογιάννης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα 10 περίπου χρόνια της οικονομικής κρίσης που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό, αλλά και στον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο κατά πόσο και με ποιος τρόπους και μηχανισμούς βοήθησε την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Τόνισε μάλιστα την ανάγκη να αναπτυχθεί άμεσα ξανά η ελληνική οικονομία.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συμφωνία των Πρεσπών, μέσα σε ένα επιθετικό κατά κάποιο τρόπο κλίμα απέναντι στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι ο Πρωθυπουργός ψάχνοντας για “πρόθυμους ηλιθίους” έφτιαξε μία πλειοψηφία που ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας ένα τεράστιο λάθος για την ελληνική κοινωνία. Χαρακτήρισε μάλιστα ψεύτικη την λεγόμενη μακεδονική γλώσσα, αλλά και το έθνος.

Τέλος, αναφερόμενος στον λαϊκισμό ορισμένων ο κος Κεφαλογιάννης δήλωσε ξεκάθαρα ότι είναι κατά του λαϊκισμού και πως η ΝΔ έχει έρθει για να ενώσει και όχι για να λαϊκίσει.