Αρχική Ν. Κορινθίας Κορινθία: Φλοίσβος: S.O.S. – Διαρρήξεις στους οικισμούς μέρα-μεσημέρι

Κορινθία: Φλοίσβος: S.O.S. – Διαρρήξεις στους οικισμούς μέρα-μεσημέρι

S.O.S εκπέμπουν οι κάτοικοι του Φλοίσβου αλλά και του Αγίου Κωνσταντίνου και άλλων οικισμών του Λουτρακίου, καθώς μέρα με τη μέρα αυξάνονται τα περιστικά διαρρήξεων.

Με ανάρτηση σε δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Oικιστών του Φλοίσβου Λουτρακίου κάνει γνωστό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή καθώς και τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Το περασμένο Σάββατο κτύπησαν στον οικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου, σήμερα (23 Φεβρουαρίου) κτύπησαν στο Φλοίσβο.

Την ίδια πρωινή ώρα που οι ιδιοκτήτες είχαν πάει στη λαϊκή του Σαββάτου σπάνε με λοστό παράθυρα και πόρτες και αρπάζουν ότι βρουν, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας.

Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, η αστυνομία λόγω των γνωστών ελλείψεων σε προσωπικό και μέσων αδυνατεί να μας προστατεύσει.

Εμείς θα καλέσουμε τους Συλλόγους των γύρω περιοχών και από κοινού να αποφασίσουμε για τη λείψει μέτρων αυτοπροστασίας και εγγράφως να θέσουμε το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σε κάθε αρμόδιο (Δήμο, Περιφέρεια, Υπουργείο), ζητώντας το αυτονόητο, την προστασία μας από κάθε κακόβουλη ενέργεια, με την ενίσχυση του Α.Τ. Λουτρακίου με προσωπικό και μέσα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου”

Πηγή: loutraki365.gr