Αρχική Ν. Αρκαδίας Σε μήνυση και αγωγή κατά του Φιλοζωικού προχωρά ο Δήμος Τρίπολης! (Βίντεο)

Σε μήνυση και αγωγή κατά του Φιλοζωικού προχωρά ο Δήμος Τρίπολης! (Βίντεο)

Στο θέμα με τις φόλες σε αδέσποτα της περιοχής αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του φιλοζωικού συλλόγου.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Ήμασταν και είμαστε κάθετα αρνητικοί σε τέτοιες συμπεριφορές ασυνείδητων» είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής και εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν στα αδέσποτα ζώα.

Για να τονίσει μετά … «Καταδικάζω τη συμπεριφορά του φιλοζωικού επειδή είπαν βαριές κουβέντες. Ανατέθηκε η υπόθεση στη νομική υπηρεσία και θα γίνει μήνυση εναντίον του Φιλοζωικού.

Θα ανακοινωθεί το περιεχόμενο της μήνυσης.

Αν νομίζουν ότι με φωτοβολίδες του τύπου «να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Δημάρχου ή του αρμόδιου Αντιδημάρχου», εμείς το γράφουμε στη μήνυση, είναι στη διάθεση του Εισαγγελέα να ανοίξουν ανά πάσα στιγμή για όσο χρόνο θέλουν.  

Επιπλέον, θα ζητήσω αποζημίωση για την καταγγελία αυτή με συγκεκριμένο ποσό που θα διατεθεί για τη διαχείριση των ζώων, για να τελειώνουμε επιτέλους με τους αριβίστες.

Υπάρχουν φιλοζωικές που είναι αξιόπιστες και σοβαρές, εγώ απαιτώ από τη φιλοζωική να συνεργαστεί με τον Δήμο με κανόνες και όρους που ορίζει η νομοθεσία και όχι με δικούς τους τρόπους.

Κάποιοι επικοινωνιολόγοι λένε σε συναδέλφους μου ότι πρέπει να αναδείξουν το συγκεκριμένο θέμα για να συζητιέται κάθε μέρα. Εμφανίζουν φωτογραφίες ενδεχομένως από μία επίθεση που έγινε 1,5 χρόνο πριν και λένε ότι έγινε χθες. Όλα αυτά έχουν εντολείς από αυτούς που θέλουν να συντηρούν αυτή την κατάσταση.

Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να λύσει το θέμα, τον καλώ να ανακοινώσει την πρότασή του και εγώ θα την ακολουθήσω.

Δεν παραγνωρίζω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, δεν ωραιοποιώ τίποτα. Εμείς κάνουμε αυτό που προβλέπει ο νόμος.»

Πηγή: kalimera-arkadia.gr