Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ο “πανικός” της Νέας Δημοκρατίας …. δια στόματος Μαρίας Σπυράκη;

Ο “πανικός” της Νέας Δημοκρατίας …. δια στόματος Μαρίας Σπυράκη;

Δεν έχει πέσει ακόμη η σκόνη από τις δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη στην Κόρινθο για χρίσματα, το μάζεμα λίγες μέρες μετά του Μάκη Βορίδη, έρχεται τώρα η ευρωβουλευτής και εκρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη να σπείρει νέες διχόνοιες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε καλαματιανό τηλεοπτικό σταθμό η Μαρία Σπυράκη, που έχουμε να την δούμε στο προσκήνιο της Περιφέρειας όσα χρόνια είναι ευρωβουλευτής , πήρε θέση για τις βουλευτικές εκλογές.

Αφού μίλησε απαξιωτικά για το έργο του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ όλα αυτά τα χρόνια δεν την έχουμε δει να πάρει οποιαδήποτε θέση, αναφέρθηκε και στην πιθανή υποψηφιότητα της Εύης Τατούλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία δηλώνοντας χαρακτηριστικά :

«Ξέρετε ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών του κόμματος που ήταν απέναντι στην επιλογή του κόμματος που είναι ο Παναγιώτης Νίκας. Ειδικά στο κεφάλαιο Ευή Τατούλη πρέπει να το κάνω εντελώς ξεκάθαρο και να το ακούσουν όλοι όσοι διακινούν σενάρια και πληροφορίες. Η κα Έυη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν γίνουν εθνικές εκλογές, είτε τον Μάιο είτε τον Οκτώβριο».

Aναρωτιόμαστε λοιπόν και νομίζω δικαίως από χθες το βράδυ:

  1. Από που ενημερώνεται η κυρία Σπυράκη για το έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και αν αυτά τα χρόνια έβλεπε πράγματα που δεν της άρεσαν γιατί δεν εναντιώθηκε στον εκλεκτό της ΝΔ το 2014 Πέτρο Τατούλη;
  2. Πως είναι δυνατόν ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των υποψηφίων από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακοινώνει η Μαρία Σπυράκη τους “κομμένους;”
  3. Μήπως η Νέα Δημοκρατία δια της εκπροσώπου Τύπου της βλέπει ότι δεν της βγαίνει το χαρτί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ή στις βουλευτικές εκλογές και κινείται σπασμωδικά;

Για άλλη μια φορά συστήνουμε με όση δύναμη έχουμε στην Νέα Δημοκρατία ψυχραίμία. Δεν είδαμε να βγαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα και να κόβει ή να ράβει υποψηφίους. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε όλη αυτή την βιασύνη όταν ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ούτε καν η ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών.