Αρχική Ν. Κορινθίας 6 οι συλλήψεις στη χωματερή Λουτρακίου!

6 οι συλλήψεις στη χωματερή Λουτρακίου!

Σε 6 συλλήψεις προχώρησε το Δασαρχείο Κορίνθου νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, μετά από έλεγχο που διενήργησε στην χωματερή Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr το κλιμάκιο του Δασαρχείου Κορίνθου δεν βρέθηκε εκεί κατόπιν καταγγελίας και προχώρησε στις συλλήψεις αφού διαπίστωσε ότι γινόταν προσπάθεια να αποτεθούν στη χωματερή φορτία αγνώστου προέλευσης και περιεχομένου και χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα.

Στο σημείο έσπευσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά από τους υπεύθυνους του Δασαρχείου.

Συνελήφθησαν επί τόπου 2 δημοτικοί υπάλληλοι και 4 ιδιώτες οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Δασαρχείο Κόρινθου όπου και κρατήθηκαν προσωρινά σύμφωνα με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Στη συνέχεια και αφού ορίστηκε δικάσιμος οι 6 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στις 4.20μμ. οι οδηγοί των φορτηγών επέστρεψαν στην χωματερή Λουτρακίου για να παραλάβουν τα οχήματα τους που είχαν παραμείνει εκεί μετά την σύλληψη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η πόρτα της χωματερής είχε παραμείνει ανοιχτή και δεν υπήρχε φύλακας.

Πηγή: loutraki365.gr