Αρχική Ν. Ηλείας «Υπαρκτή η απειλή του λουκέτου» για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

«Υπαρκτή η απειλή του λουκέτου» για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδαςτο εφημεριακό πρόγραμμα του οποίου έχει αποτύχει, σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Παράλληλα ο Σύλλογος καλεί όλους τους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών  και εθνικών εκλογών να ενωθούν ως μια γροθιά και με όλους τους φορείς να αγωνιστούν για την σωτηρία της Μονάδας που αφορά την υγεία όλων των πολιτών της Ηλείας.

Συγκεκριμένα από τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος κ. Σωκράτης Σωτηρόπουλος:

«Διανύουμε τον δεύτερο μήνα του 2019 και ενώ θα περιμέναμε να έχει ομαλοποιηθεί η λειτουργία της παθολογικής κλινικής, μετά τις τόσες εξαγγελίες, εντούτοις η εικόνα που παρουσιάζει είναι αποκαρδιωτική.   Εν μέσω αυξημένης ετοιμότητας ,όλες οι παθολογικές  κλινικές της χώρας  σε επαγρύπνηση υποδέχονταν τους πάσχοντες ,  εδώ σε μας  η απόλυτη σιωπή, τόσο εκκωφαντική που κάνει πολύ θόρυβο. Αλήθεια η διοίκηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της, από την έδρα μας ,γιατί δεν  μας είπε μια λέξη για τις εισαγωγές της παθολογικής κλινικής, αλλά  επέλεξε συνειδητά να παρουσιάσει τα νούμερα συνολικά, φορτώνοντας την πολύ καλή κίνηση των δυο άλλων κλινικών. Ας δοθούν ξεχωριστά τα νούμερα της κάθε κλινικής να κρίνει ο κόσμος. Τι έγινε με  το νέο σχεδιασμό κατάρτισης του εφημεριακού προγράμματος. Γιατί απέτυχε;.  Ζητήθηκε η συναίνεση των  εμπλεκόμενων ιατρών; .Απάντησαν ;Ενημερώθηκε η ηγεσία για την άρνηση τους να βάλουν εισαγωγές στην Αμαλιάδα;. Ιδρώνει το αυτί κανενός;. Θα αναζητηθούν ευθύνες .Ως πότε η διοίκηση θα μας εμπαίζει. Είχαμε επισημάνει τις επιφυλάξεις μας , στα σχέδια μεταφοράς «πρόθυμων» ιατρών από τον Πύργο να βάλουν εισαγωγές στην Αμαλιάδα. «Θα τρίβετε τα μάτια σας» μας είπαν, αλλά δυστυχώς τα μάτια μας βαρέθηκαν να μετρούν ασθενοφόρα  να μεταφέρουν  εισαγωγές στην Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου».

Πηγή: patrisnews.com