Αρχική Ν. Λακωνίας Ο Δήμαρχος Σπάρτης Β.Βαλιώτης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης (Βίντεο)

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Β.Βαλιώτης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης (Βίντεο)

Τον Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη φιλοξένησε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το στούντιο της APELA.gr, σε μια live μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV  και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο κ. Βαλιώτης δέχθηκε ερωτήσεις τόσο από την Κόρινθο και τον δημοσιογράφο Θύμιο Κάππο, όσο και από την δημοσιογράφο Τζένη Παπαμιχαήλ από το studio της APELA.gr στη Σπάρτη, σχετικά με διάφορα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Σπάρτης και έδωσε τις δικές του απαντήσεις στα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Σπάρτης για το τουριστικό περίπτερο και το ωράριό του; Υπάρχει χρηματοδοτικό ενδιαφέρον για την «Σπαρτάπολις»; Ποια είναι η σημερινή κατάσταση με τα αδέσποτα και τους χώρους φιλοξενίας στον Δήμο Σπάρτης; Τι προβλήματα υπάρχουν στον δρόμο Σπάρτη – Καλαμάτα μέσω Ταϋγέτου και τι συμβαίνει με τον δρόμο της παράκαμψης των Βουτιάνων και τις καθιζήσεις στην περιοχή; Θα είναι προς όφελος των παραγωγών η ενδεχόμενη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης; Έχει καταλήξει στα πρόσωπα του ψηφοδελτίου του; 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, απάντησε ακόμη σε ερωτήσεις που αφορούν τόσο στις τωρινές, όσο και στις προηγούμενες εκλογές…