Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος :H κωλοτούμπα της Ν.Δ δια στόματος Βορίδη….(video)

Κόρινθος :H κωλοτούμπα της Ν.Δ δια στόματος Βορίδη….(video)

Πολλές μέρες τώρα χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου της διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας μετά την επίσκεψη του Αδωνη Γεωργιάδη στην επίσημη πρώτη του Πελοπίδα Καλλίρη. Εκεί ο Αντιπρόεδρος του κόμματος αφού γνωστοποίησε την ταυτότητά του για όποιον δεν το ήξερε είπε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Πελ.Καλλίρη για τον Δήμο Κορινθίων.

Δείτε το απόσπασμα εκείνης της ημέρας :

Xθες το βράδυ ο Μάκης Βορίδης από το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου προσπάθησε να “μαζέψει” την διχόνοια που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Κορινθίων ανάμεσα στους δεξιούς υποστηρικτές του Πελ.Καλλίρη και στους δεξιούς υποστηρικτές του Βασίλη Νανόπουλου.

Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν μαζεύει τα εσφαλμένα της και όπως ορθά μου είπε μία φίλη σήμερα την ενδιαφέρουν τα ανθρωπάκια στον χάρτη αμέσως μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Μάλιστα χαρακτηριστικά μου ανέφερε πάνω στην συγκεκριμένη συζήτηση πως η Νέα Δημοκρατία θα επωμιστεί και πιθανή νίκη του Νανόπουλου αλλά και πιθανή νίκη του Τατούλη γιατί το ανθρωπάκι θα είναι σημαδεμένο στον χάρτη θα είναι γαλαζιο-άσπρο που σημαίνει ότι το ψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού είναι δεξιό και ανεξάρτητο μαζί.

Σ.Μπαλή