Αρχική Ν. Κορινθίας Aστυνομικός του Α.Τ Νεμέας έβγαλε κυριολεκτικά μέσα από την φωτιά 63χρονο που...

Aστυνομικός του Α.Τ Νεμέας έβγαλε κυριολεκτικά μέσα από την φωτιά 63χρονο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες!

Eνημέρωση δέχθηκε το Α.Τ Νεμέας ,από το Κέντρο της Αστυνομίας , αργά το απόγευμα , για φωτιά σε μονοκατοικία της Νεμέας. Εντός της  μονοκατοικίας  βρισκόταν  63χρονος άνδρας ο οποίος είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο υπαστυνόμος Σ. Κ. , ο οποίος με έναν πυροσβεστήρα και με κίνδυνο της ζωής του εισήλθε στο χώρο.

Ο αστυνόμος κατάφερε να σβήσει την εστία της φωτιάς αλλά και τον ίδιο τον άνδρα ο οποίος εκείνη την ώρα είχε τυλιχτεί στις φλόγες!

Ο υπαστυνόμος Σ. Κ. προέβη σε έλεγχο και διαπίστωσε πως ο 63χρονος έφερε σοβαρά εγκαύματα. Αμέσως, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Λόγω της σοβαρότητος των εγκαυμάτων ο εγκαυματίας  διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Επιπρόσθετα, στην μονοκατοικία έσπευσε όχημα της Π.Υ χωρίς ωστόσο να χρειαστεί παρέμβαση τους.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί , πως η αναγκαία και άμεση επέμβαση του υπαστυνόμου Σ. Κ. ήταν αυτή που έσωσε τον 63χρονο.

Ακόμη μία φορά οι Έλληνες Αστυνομικοί αποδεικνύουν πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τις ελλείψεις στο προσωπικό και την ανυπαρξία σε τεχνικό εξοπλισμό συνεχίζουν το ΕΡΓΟ τους για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Πηγή: korinthostv.gr