Αρχική Ν. Αργολίδος Επίσκεψη του Γ.Γ.Υποδομών Γιώργου Δέδε στον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών (Βίντεο)

Επίσκεψη του Γ.Γ.Υποδομών Γιώργου Δέδε στον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών (Βίντεο)

Ο Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδες, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, παραχωρώντας κοινή συνέντευξη τύπου, με κύριο θέμα τις καταστροφές που υπέστη ο δήμος από το χτύπημα του μεσογειακού κυκλώνα “Ζορμπά”.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κατά τον χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε για την παρουσία του, ανέφερε εν συντομία πως, ο κ. Δέδες επρόκειτο να ανακοινώσει σημαντικά πράγματα, που αφορούν στις καταστροφές που υπέστη ο Δήμος και ιδιαίτερα τα χωριά στα τέλη Σεπτεμβρίου, δίνοντας εν συνεχεία τον λόγο στον κ. Δέδε.

Ο κ. Δέδες, αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Καμπόσο, επεσήμανε πως από τα τέλη Σεπτεμβρίου που έκανε την εμφάνισή του το φαινόμενο “Ζορμπάς” έως και σήμερα, βρίσκεται σε συστηματική συνεργασία με τους δήμους που επλήγησαν, ώστε να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών που παρουσιάστηκαν στις υποδομές, με βάση τα τότε καιρικά φαινόμενα.

Στο Υπουργείο Υποδομών η σειρά στην “αντζέντα” έχει αλλάξει, τα ζητήματα που αφορούν στην προστασία των ανθρώπινων ζωών, την προστασία της περιουσίας του πολίτη και τον υποδομών είναι πια πρώτα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δέδες.

Ανέφερε μεταξύ άλλων, πως σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Γενική Γραμματεία Υποδομών, εξασφαλίστηκαν ισχυρές χρηματοδοτήσεις για τους δήμους που κυρήχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”.