Αρχική Ν. Κορινθίας Είναι επίσημο: 200.000 ευρώ για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου!

Είναι επίσημο: 200.000 ευρώ για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου!

Ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου η σημερινή, καθώς ένα όνειρο πολλών ετών, παίρνει σάρκα και οστά, καθώς σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2019. υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Ολυμπιακού Λουτρακίου για την ανάπλαση του γηπέδου του Ολυμπιακού Λουτρακίου, με ποσό που έχει ήδη εγκριθεί, ύψους 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Μαρτίου αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση για την ανάπλαση του γηπέδου, η οποία θα περιλαμβάνει τεχνητό χλοοτάπητα, αποστραγγιστικά έργα, περίφραξη του γηπέδου αλλά και την υποδομή του φωτισμού του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι στις 31 Ιανουαρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης, είχε ανακοινώσει ότι εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η έγκριση πίστωσης των 200.000.

Το έργο αυτό, ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους της Διοίκησης του Ολυμπιακού Λουτρακίου που με αυτή την κίνηση αυξάνουν κατακόρυφα την περιουσία του συλλόγου και βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται, καθώς δεν είναι μακριά η ημέρα που η ιστορική ομάδα του Λουτρακίου θα αγωνίζεται στο δικό της ιδιόκτητο γήπεδο!

Πηγή: loutraki365.gr