Αρχική Ν. Κορινθίας Οι δημότες του Δήμου Βέλου-Βόχας “πνίγονται” και ο Παπακυριάκος φέρνει δωρεάν wi-fi

Οι δημότες του Δήμου Βέλου-Βόχας “πνίγονται” και ο Παπακυριάκος φέρνει δωρεάν wi-fi

Και ναι, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής Αννίβα Παπακυριάκου ανακοινώθηκε: Δωρεάν wi-fi στον Δήμο Βέλου-Βόχας!

Μάλιστα ο Δήμαρχος χαιρέτησε το γεγονός ότι ο Δήμος παραμένει δραστήριος στον τομέα των τεχνολογικών εξελίξεων, δημιουργώντας υποδομές που στοχεύουν στις ανάγκες της νέας γενιάς και όχι μόνον.

Μα αλήθεια τώρα;

Διαβάζω την είδηση μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου και η αντίδραση που μου έρχεται πρώτη, είναι να γελάσω με απορία.

Την ώρα που οι δημότες του Δήμου Βέλου-Βόχας έχουν “πνιγεί” από τις θεομηνίες πολλάκις και που τρέμουν σε μία νέα κακοκαιρία αφού ο Δήμαρχος ΔΕΝ έχει κάνει κανένα ουσιαστικό έργο αποκατάστασης και θωράκισης του Δήμου με αντιπλημμυρικά έργα, την ώρα που τα σκουπίδια κείτονται στην μέση του δρόμου, την ώρα που χωματερές παίρνουν φωτιά και καίνε εδώ και 5 μήνες, την ώρα που ιδιοκτήτες πάγκων λαϊκής αγοράς δίνουν τα χρήματά τους σε σεκιουριτάδες χωρίς να ξέρουν που ακριβώς πηγαίνουν …. ΝΑΙ(!) ο κος Παπακυριάκος φέρνει δωρεάν wi-fi και εκσυγχρονίζει τον Δήμο!

Και αναρωτιέμαι … τί ακριβώς θα πείτε κε Παπακυριάκο σε έναν ηλικιωμένο που το σπίτι του πλημμύρισε στον “Ζορμπά”; Πως θα του εξηγήσετε ότι το δωρεάν wi-fi είναι πιο αναγκαίο από ένα αντιπλημμυρικό έργο για να μην πλημμυρίσει ξανά το σπίτι του;

Τι θα πείτε σε έναν αγρότη που δεν μπορεί να προσεγγίσει τις καλλιέργειές του από τις πολλές λακκούβες και την “εξαιρετική” οδοποιία;

Καλό θα ήταν κε Παπακυριάκο να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας για τον Δήμο Βέλου-Βόχας, γιατί μάλλον κάνετε εύκολο το έργο των αντιπάλων σας λίγους μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019!