Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ντ.Νικολάκου: “Δεν μπορεί η απόφαση της επιτροπής να αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξη...

Ντ.Νικολάκου: “Δεν μπορεί η απόφαση της επιτροπής να αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξη του έργου διαχείρισης απορριμμάτων”

Σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με τις απαλλοτριώσεις του έργου ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ βρίσκεται σε φάση υλοποίησης, δεδομένου ότι έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις και πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές και εθνικές προδιαγραφές.

Είναι ένα έργο σταθμός για την Πελοπόννησο, που αλλάζει τελείως τα δεδομένα σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, το περιβάλλον και την οικονομία.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68, η οποία στηρίζεται σε τυπικούς λόγους και όχι ουσίας, να αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξη του έργου.

Η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν απλά και μόνο φασαρία και εντυπώσεις ότι δήθεν κινδυνεύει το έργο είναι χωρίς αντίκρισμα.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι το έργο προχωρά κανονικά και ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των μονάδων διαχείρισης των απορριμμάτων».

Προηγούμενο άρθροΥπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες για το αλιευτικό καταφύγιο παρουσία Δέδε (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΝ.Τσίτουρας: “Η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί για το Βραχάτι – Ενδιαφέρεται μόνο για έργα βιτρίνας” (Βίντεο)