Αρχική Ν. Αχαΐας Στα μπλόκα οι αγρότες Πάτρας, Ωλενίας, Δυτ. Αχαϊας και Ερύμανθου-Κλείνουν σήμερα τον...

Στα μπλόκα οι αγρότες Πάτρας, Ωλενίας, Δυτ. Αχαϊας και Ερύμανθου-Κλείνουν σήμερα τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. στην Πατρών-Πύργου

Επιστροφή στο γνώριμο σκηνικό του αποκλεισμού δρόμων και κόμβων για τους αγρότες της Ωλενίας και του Ερύμανθου, οι οποίοι σήμερα επιστρέφουν στα μπλόκα  διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια.

Οιι αγροτικοί σύλλογοι Δ. Αχαΐας Ωλενίας Ερυμάνθου και Πατρών ύστερα από σύσκεψη που παγιοποίησαν χθες Δευτέρα11 Φεβρουαρίου αποφάσισαν  την κάθοδο τους και αποκλεισμό της Ν.Ε.Ο στο ύψος του κόμβου της ΒΙ.ΠΕ Πατρών, από σήμερα 12 Φεβρουαρίου από 19:00 εως 22:00.

Σε ανακοίνωσή τους οι αγρότες επισημαίνουν, πως η σημερινή κινητοποίηση θα είναι η αρχή της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων των αγροτών της Αχαΐας και αναφέροντας επίσης πως δεν θα κάνουν πίσω έως ότου τα αρμόδια υπουργεία σκύψουν πάνω από τα προβλήματα  καις δώσουν τις λύσεις ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν μέσα από το επάγγελμά τους και να ζήσουν αξιοπρέπεια  τις οικογένειές τους.

Πηγή: patrastimes.gr