Αρχική Ν. Κορινθίας Επίσκεψη του Α.Σ. Νεμέας στο Σ.Ε.Φ. για το 33ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού...

Επίσκεψη του Α.Σ. Νεμέας στο Σ.Ε.Φ. για το 33ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νεμέας τη Κυριακή 10/02/19 διοργάνωσε εκδρομή στον Πειραιά με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά οι μικροί αθλητές του συλλόγου, τους αγώνες και τις προσπάθειες των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών ανδρών και γυναικών για την επίτευξη των ορίων πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη (1-3 Μαρτίου).

Με τη συμμετοχή του Δ.Σ. του Α.Σ. Νεμέας  καθώς και αρκετών γονέων αλλά και του προπονητή στίβου Κώστα Πασπαλιάρη ο σύλλογος παρακολούθησε οργανωμένα τα απογευματινά τελικά αγωνίσματα της Κυριακής και χειροκρότησε θερμά τους φετινούς πρωταθλητές. Ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν ήταν και ο συντοπίτης μας ο Νίκος Σαισανάς του Γ.Σ. Βενιζέλος ο οποίος αγωνίστηκε στα 60μ. με εμπόδια. Ο Νίκος τερμάτισε 6ος στη 2η τελική σειρά με χρόνο 8.33’’ και κατέκτησε την 6η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χαρίζοντας 3 βαθμούς στο σύλλογό του . Στη συνέχεια βρέθηκε στις κερκίδες όπου και γνωρίστηκε με τα μέλη του αθλητικού συλλόγου Νεμέας.

Η βραδιά έκλεισε με το ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4 Χ 400μ. στο οποίο έλαβε μέρος και ο γειτονικός σύλλογος του Άργους Σ.Δ.Υ. Αργολίδας όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις Δαλάκα, Τόκκα, Γεωργαλά και Καρκαλάτου με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στις γυναίκες 3:46:69! Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελπίδα Καρκαλάτου το βράδυ του Σαββάτου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. με χρόνο 54.51’’ και νέο ατομικό ρεκόρ! Συγχαρητήρια στον Σ.Δ.Υ. Αργολίδας και τον προπονητή του Γιώργο Καραπάνο.

Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε η Κατερίνα Δαλάκα πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400μ. με εμπόδια και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Η Κατερίνα έκανε τον πρώτο επίσημο αγώνα της μετά από περίπου ενάμιση χρόνο αποχής και της συμμετοχής της στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης ‘’survivor’’. Μετά και το τέλος της σκυταλοδρομίας οι μικροί αθλητές του συλλόγου της Νεμέας τρέξανε κοντά της  για να τη συγχαρούν και η Κατερίνα ανταπέδωσε την αγάπη τους με μια ομαδική φωτογραφία.

Πηγή: nemeapress.gr