Αρχική Eπικαιρότητα Πρόεδρος ΔΕΗ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης τις τιμής του ρεύματος

Πρόεδρος ΔΕΗ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης τις τιμής του ρεύματος

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Όπως είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση grtimes.gr «θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος, πάντως το ρεύμα είναι φθηνότερο τώρα και θα παραμείνει φθηνότερο από ότι το παραλάβαμε».

Την ίδια ώρα, ο κ. Παναγιώτης σημείωσε πως σύντομα θα γίνει ο επόμενος διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ την οποία επιδιώκει η επιχείρηση καθώς τη συνδυάζει με τη στροφή στην πράσινη ενέργεια.

Όπως ο ίδιος αναφέρει «είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα όταν όλη η Ευρώπη μιλάει για απομάκρυνση από το λιγνίτη. Όμως οι μονάδες αυτές είναι πια κερδοφόρες και η Ελλάδα θα χρειάζεται το λιγνίτη τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια».

Τέλος, αναφορικά με τα τιμολόγια, ο επικεφαλής της ΔΕΗ τονίζει ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί η έκπτωση για τους συνεπείς πελάτες για επιδιόρθωση ότι μπορεί να επανεξεταστεί το ποσοστό που είναι σήμερα 15%.

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης
Επόμενο άρθροΠωλείται νεόδμητο τριάρι διαμέρισμα εμβαδού 78 τμ στη Κόρινθο 110.000€ (Εικόνες)