Αρχική Eπικαιρότητα Άκης Τσελέντης: «Ζητάνε από τον εισαγγελέα να με συλλάβει»

Άκης Τσελέντης: «Ζητάνε από τον εισαγγελέα να με συλλάβει»

Συνεχίζεται το σίριαλ της αντιπαράθεσης μεταξύ σεισμολόγων με αφορμή τη δημοσιοποίηση της ύπαρξης σήματος το οποίο κατέγραψαν σταθμοί της ομάδας βαν για πιθανό ισχυρό σεισμό στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης σε ανάρτησή του στο facebook αποκαλύπτει το αίτημα του Γεράσιμου Παπαδόπουλου , μέλους της ειδικής επιστημονικής επιτροπής, για θέματα σεισμικής δραστηριότητας για σύλληψή του.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, στην ανάρτηση του αναφέρει, ότι ο κύριος Παπαδόπουλος και Σία καλούν τον Εισαγγελέα για να τον συλλάβει.

Η ανάρτηση του κυρίου Τσελέντη συνοδεύεται και από σχόλιο το οποίο παραπέμπει στην εποχή της επταετίας όπου όπως χαρακτηριστικά λέει, «κάποιος του σιναφιού μας κατευθύνεται στη Χούντα και τον φυγάδευσαν για δήθεν μετεκπαίδευση στο εξωτερικό μόλις επανήλθε η δημοκρατία για να ξεχαστεί το θέμα».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του κυρίου Τσελέντη έχει ως εξής:

Για αυτό το δημοσίευμα ο συνταξιούχος κ Παπαδόπουλος και σια καλουν τον εισαγγελεα να με συλλάβει.

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει …. μήπως επταετία όπου κάποιος του συναφιού μας (δεν εννοω το «συνάδελφο») κατεδιδε φοιτητές στη χουντα και τον φυγάδευσαν για δήθεν μετεκπαίδευση στο εξωτερικό μόλις επανήλθε η δημοκρατία για να ξεχαστεί το θέμα??? Όσο ανακατέβεις τα λύματα αναδύονται οσμές ας το αφήσουμε καλύτερα ….

Διαβάστε το, λέω κάτι ΨΕΜΑ?

Μια διευκρίνιση γιατί παρεξηγήθηκε, όταν αναφερω πολιτικά κριτήρια ΕΝΟΩ ότι η επιλογή για τη τοποθέτηση στη συγκεκρημένη θέση έγινε από πολιτικούς και όχι μετά από επίσημη επιστημονική αξιολόγηση.
=======================

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

«Επειδή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και υψηλής κοινωνικής σπουδαιότητας

1) παρακαλώ για τις κατά νόμο άμεσες ενέργειές σας,
2) κοινοποιώ το παρόν μήνυμα τόσο στον Πρόεδρο του Εθν. Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο οποίος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΕΑΑ, όσο και στην διοικητικά εποπτεύουσα αρχή του ΕΑΑ
δηλ. τη Γενική Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας και στο γραφείο της, και στα Μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου,
δεδομένου ότι οι εκτιμήσεις και δημόσιες ανακοινώσεις εκπορεύονται ευθέως από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του ΕΑΑ.

Με εκτίμηση,
Δρ Γεράσιμος Α. Παπαδόπουλος
Μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής»

Πηγή: patrastimes.gr