Αρχική Ν. Κορινθίας ΛΑ.Ε. Κορινθίας : Kαταδικάζουμε την επιθετική ενέργεια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο...

ΛΑ.Ε. Κορινθίας : Kαταδικάζουμε την επιθετική ενέργεια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιάτο

Η ΛΑΕ Κορινθίας καταδικάζει κατηγορηματικά και απερίφραστα την απαράδεκτη,προσβλητική,φασιστική και ιταμή επιθετική ενέργεια στα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κιάτου.

Καταδικάζει επίσης και το αχαρακτήριστο δημοσίευμα φασιστικής φυλλάδας που,αναφερόμενη σε ”εικόνες απο το μέλλον” προαναγγέλλει  μέρες βίας και βανδαλισμών.

Στις δημοκρατικές κοινωνίες οι διαταραγμένοι και θρασύδειλοι ”αγανακτισμένοι πολίτες” μόνο ως προβληματικοί και χρήζοντες ιατρικής παρακολούθησης μπορούν να εκληφθούν.

Δεν κρύψαμε ποτέ την έντονη και πλήρη αντίθεσή μας στην ακολουθούμενη  πολιτική αντιδρώντας συστηματικά με καθαρά πολιτικές παρεμβάσεις υφιστάμενοι   την απροκάλυπτη και εντελώς αδικαιολόγητη κυβερνητική βία.Η ενέργεια αυτή συμβάλλει στην εκτράχυνση του δημόσιου βίου  ”θολώνοντας” το πολιτικό τοπίο ώστε  να εκλείψει εντελώς ο ουσιαστικός πολιτικός λόγος ,να κυριαρχήσουν ο εκμαυλισμός και η συναλλαγή και  να ολοκληρωθεί η αποσάρθρωση του κοινωνικού ιστού.

Η  σημερινή κυβέρνηση  που έχει ”επιστημονικά”  συντελέσει στην πλήρη κατάπτωση ηθικών αρχών και αξιών προκειμένου να απομονώσει κάθε  ουσιαστική φωνή αντίστασης ,υφίσταται τις συνέπειες της επώασης του ”αυγού του φιδιού” ως συνέπεια των επιλογών της.

Καλούμε τους δημοκρατικούς συμπολίτες να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και  αγνοώντας παράλληλα επικίνδυνες φαιδρότητες περί ”νεοκομμουνιστων” και άλλα συναφή στρέφοντας την προσοχή τους σε ουσιαστικές πολιτικές ανατροπής του σημερινού τέλματος που δεν οδηγεί πουθενά.

Η πόλωση,οι απολιτικές αντιπαραθέσεις και το νοσηρό κλίμα μόνο την υπόθεση της δημοκρατίας και των συνταγματικών ελευθεριών δεν εξυπηρετούν.