Αρχική Ν. Κορινθίας Στην 4η θέση της παραβατικότητας η Κορινθία

Στην 4η θέση της παραβατικότητας η Κορινθία

Άσχημα είναι τα μαντάτα όσο αφορά τη παραβατικότητα σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Tο στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας «Παράβαση της εβδομάδας» συνεχίζεται προκειμένου να αντιμετωπιστούν «επικίνδυνες» τροχονομικές παραβάσεις.

Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα (28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα”  στις παραβάσεις για την υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από 919 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 21.044 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 4.674 παραβάσεις για την υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Ο Νομός Κορινθίας για άλλη μια φορά δείχνει να «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ» φιγουράροντας στην 4η θέση επι συνόλου της Ελληνικής επικράτειας!

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (805), της Θεσσαλονίκης (353), της Πιερίας (205), της Κορινθίας (187), της Ημαθίας (185), της Φθιώτιδας (184) και του Κιλκίς (170).