Αρχική Ν. Κορινθίας Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου – Η ώρα της δικαστικής κρίσης

Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου – Η ώρα της δικαστικής κρίσης

Σήμερα ξεκίνησε στην αίθουσα 2 του Δικαστηρίου Κορίνθου η κρίσιμη συζήτηση της αίτησης της “Αλέξανδρος Τεχνική” και του μετόχου της, Γιώργου Βλάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Λουτράκι Α.Ε.”. Η υπόθεση έχει το νούμερο 26 στο πινάκιο και είναι πολύ πιθανό να εκδικαστεί σήμερα.

Από το πρωί το παρών έχουν δώσει όλοι οι εμπλεκόμενοι. Την Αλέξανδρος Τεχνική εκπροσωπεί ο κ. Γιώργος Βλάχος.

Από την μεριά του Δήμου παρευρίσκονται εκτός του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη, ο Πρόεδρος της Τουριστικής κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τάσος Σακελαρίου και  ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης παρευρίσκονται ο κ. Κώστας Λογοθέτης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Μουζάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Δόσχορης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κλεπετσάνης.

Φυσικά δεν λείπουν οι εργαζόμενοι και εκπρόσωπος της διοίκησης του Spa, ενώ στο δικαστήριο Κορίνθου αναμένοντας την έναρξη της συζήτησης βρίσκεται και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κώστας Λογοθέτης.

Ακόμα παρευρίσκονται εκ μέρους της νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Αλλάζουμε Μαζί» ο κ. Ιωάννης Καραπανάγος, ο κ. Ιωάννης Γλυκοφρύδης, ο κ. Χρήστος Παντελέου και ο κ. Απόστολος Λυχούδης, ενώ τους «Ενεργούς Πολίτες Λουτρακίου» εκπροσωπεί η κα Μαίρη Ρίσκα.

Πρόσθετη παρέμβαση πολιτικής αγωγής υπέρ του Δήμου αναμένεται να κάνει το Καζίνο Λουτρακίου μέσω του δικηγόρου κ. Παπαϊωάννου, ενώ τον Σύλλογο Εργαζομένων Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα εκπροσωπήσει ο δικηγόρος κ. Νίκος Λόης ο οποίος θα κάνει επίσης πρόσθετη παρέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος με την δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά» κ. Κώστας Λογοθέτης ζήτησε και πήρε την έγκριση του Δικαστηρίου να καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ του Δήμου.

Πηγή: loutraki365.gr