Αρχική Περ. Πελοποννήσου Σύσκεψη ΛΑΕ για δημιουργία περιφερειακής παράταξης στην Πελοπόννησο

Σύσκεψη ΛΑΕ για δημιουργία περιφερειακής παράταξης στην Πελοπόννησο

Συνάντηση για τη συγκρότηση περιφερειακής παράταξης και τη λήψη αποφάσεων για τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, οργανώνει η Λαϊκή Ενότητα την άλλη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με το κάλεσμα που απευθύνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σαράντος Αλεξανδρής και Σταύρος Χρυσαδάκος και ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πετράκος, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.

Δείτε αναλυτικότερα:

Το Ανοιχτό Κάλεσμα
Των Σαράντου Αλεξανδρή, Θανάση Πετράκου και Σταύρου Χρυσαδάκου

Για τη συγκρότηση Περιφερειακής Παράταξης και λήψη αποφάσεων για τις Περιφερειακές εκλογές, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου που αγωνιστήκαμε μαζί τα τελευταία 9 χρόνια, να είναι παρόντες και παρούσες την Κυριακή στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης ώστε να συζητήσουμε για μια Εναλλακτική πορεία απέναντι στις αντιδημοκρατικές νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές στη Περιφέρεια Πελοποννήσου και να συγκροτήσουμε μια ευρεία και αγωνιστική περιφερειακή παράταξη.