Αρχική Ν. Λακωνίας Προβλήματα από την κακοκαιρία στον Δήμο Σπάρτης – Οδηγός σώθηκε τελευταία στιγμή...

Προβλήματα από την κακοκαιρία στον Δήμο Σπάρτης – Οδηγός σώθηκε τελευταία στιγμή στις Καρυές!

Σημαντικές καταστροφές έχουν σημειωθεί στον Δήμο Σπάρτης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τις τελευταίες ώρες την περιοχή.

Ειδικότερα, τα πιο πολλά προβλήματα εντοπίζονται σε δρόμους και καλλιέργειες στην Δημοτική Ενότητα Οινούντος, καθώς και σε ορεινά χωριά των Δ.Ε. Μυστρά και Φάριδος. Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να καταγράψουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Όπως μας ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης Νικόλαος Φλώρος ο οποίος βρίσκεται μαζί με τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου στην περιοχή της Δ.Ε. Οινούντος, η αγροτική οδοποιία του Πάρνωνα είναι ολοσχερώς κατεστραμμένη. 

Παραλίγο τραγωδία
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρωί της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου, αυτοκίνητο που κινείτο στην περιοχή των Καρυών, παρασύρθηκε από το ποτάμι που βρίσκεται δίπλα στο εξωκκλήσι της Παναγίας. Τελευταία στιγμή ο οδηγός βγήκε από το όχημα και πιάστηκε στα κάγκελα του γεφυριού και στη συνέχεια κάτοικοι του χωριού πήγαν με αγροτικό μηχάνημα και τον απομάκρυναν από το σημείο, ενώ το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Πηγή: lakoniatimes.gr