Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Κ.Τζιούμης

Τρίπολη: Τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Κ.Τζιούμης

Τους έντεκα (11) πρώτους υποψήφιους ανακοίνωσε επίσημα ο συνδυασμός “Τρίπολη Αύριο” του Κώστα Τζιούμη.

Πρόκειται για άτομα τα οποία κατεβαίνουν για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρουσιάζουμε σήμερα τους έντεκα (11) πρώτους  υποψήφιους του συνδυασμού μας  “Τρίπολη Αύριο”.

Άξιοι συμπολίτες μας οι οποίοι κατεβαίνουν για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές.

Μαζί για την «Τρίπολη Αύριο».

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι’ αυτήν… θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Τρίπολη αύριο “με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν “χρωστάει” σε κανέναν, “χρωστάει” στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον… Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου, που… τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.), την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την “οικογενειακή” διαχείριση δημοτικών υποθέσεων… καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα… Ώρα για αλλαγή σελίδας, για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την “Τρίπολη αύριο”… Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.


ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

Γιαννακοπούλου Χριστιάνα

Είμαι η Γιαννακοπούλου Χριστιάννα, έχω  γεννηθεί στις 8/7/1961 στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Θηλέων και συνέχισα τις σπουδές μου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Νομική Σχολή).

Επέστρεψα το 1986 στην Τρίπολη και εργάστηκα στον τραπεζικό τομέα έως το 2013.

Εχω εργαστεί στην Τράπεζα Κρήτης, EUROBANK, και MARFIN EGNATIA BANK.

Γνωρίζω Αγγλικά (Proficiency) Γαλλικά και Ιταλικά.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπριτζ.

Δημήτριος Δουκουμόπουλος

Είμαι ο Δημήτριος Δουκουμόπουλος του Σπυρίδωνα και της Πολυτίμης.

Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Τρίπολης

Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1970.

Φοίτησα στο Τμήμα Νομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εξασκώ το επάγγελμα του Δικηγόρου στην Τρίπολη από το έτος 2000 (έδρα Τρίπολη οδός Δαρειώτου αριθ.15).

Ανήκω στους συνεργαζόμενους Δικηγόρους της Alpha Bank για περισσότερα από 15 χρόνια.

Υπήρξα αθλητής του μπάσκετ και εν ενεργεία βετεράνος αθλητής αντισφαίρισης.

Από το έτος 2008 είμαι παντρεμένος με την Αικατερίνη Γεωργοπούλου (Ψυχίατρο – Διευθύντρια του Ψυχιατρικού

 Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης) και έχουμε αποκτήσει το έτος 2011 ένα κοριτσάκι, την Ηλέκτρα.

Τσαγκαρέλης Αντωνίος 

Είμαι ο Τσαγκαρέλης Αντωνίος  του Γεωργίου και της Παναγιώτας.

Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1979.

Είμαι παντρεμένος από το 2009 και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας.

Από το  2007 ασκώ  το επάγγελμα του οικονομολόγου –λογιστή σε ατομική επιχείρηση.

Νίκη Δρούλια

Είμαι η Νίκη Δρούλια  του Ανδρέα και της Αθηνάς. Είμαι 42 ετών και κατάγομαι από το Νεοχώρι Γορτυνίας. Είμαι έγγαμη και έχω μια κόρη 14 ετών και τα τελευταία 18 χρόνια ζω στο Στενό Αρκαδίας. Είμαι απόφοιτη των Δημοσίων Ι.Ε.Κ Τρίπολης του τμήματος Νοσηλευτικής Χειρουργείου και τώρα εργάζομαι στην εταιρεία Κωτσόβολος Τρίπολης για 19 συναπτά έτη.

Χρήστος Τσάμης

Είμαι ο Χρήστος Τσάμης του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Δάρα Αρκαδίας από γονείς αγρότες.

Παρακολούθησα τις τάξεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δάρα και αποφοίτησα από το Λύκειο Λεβιδίου

Κατατάχθηκα στον Ελληνικό Στρατό που υπηρέτησα ως αλεξιπτωτιστής.

Ασχολούμαι με την δεντροκαλλιέργεια και το εμπόριο φρούτων ως παραγωγός

Από το 2013 συμμετέχω στις οργανώσεις και τις διεκδικήσεις των αγροτών και από το 2016 έχω εκλεγεί Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ». Επίσης  έχω επιλεγεί ως εκπρόσωπος παραγωγών πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Αρκαδίας.

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Ανδρέας Συρεγγέλας

Είμαι ο Aνδρέας Συρεγγέλας, γεννήθηκα το 1988 στην Τρίπολη Αρκαδίας είμαι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και παράλληλα ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο διατμηματικό μεταπτυχιακό του Ε.Μ.Π. και Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «ΑthensMBA». Έχω ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία σε μελετητικά γραφεία και μεταποιητικές μονάδες της Τρίπολης. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι σε μεγάλη συμβουλευτική εταιρία με αντικείμενο την σύνταξη επενδυτικών προγραμμάτων με κύριο άξονα την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Παράλληλα έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια με αντικείμενο την αγροτική παραγωγή ανά την Ελλάδα και στην εκπαίδευση παραγωγών ως κύριος ομιλητής.

Αλέξανδρος Πασπάτης

Είμαι ο Πασπάτης Αλέξανδρος του Βασιλείου και της Αικατερίνης, είμαι 25 ετών και κατοικώ μόνιμα στην Τρίπολη. Είμαι πολιτικός μηχανικός απόφοιτος της Πολυτεχνική σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και συνεχίζω τις σπουδές μου σαν μεταπτυχιακός φοιτητής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα σαν μηχανικός πωλήσεων της εταιρείας Europa profil στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου ενώ στο παρελθόν εργάστηκα στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ίδιας εταιρείας. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Παναγιώτης Χλέπας

Είμαι ο  Παναγιώτης Χλέπας  του Σωτηρίου και της Σταματίνας,έχω γεννηθεί το 1978 στην Τρίπολη και έκτοτε κατοικώ μόνιμα στην πόλη μας.Είμαι παντρεμένος με την Αμαλία Χρυσανθοπούλου και μαζί  έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα αγόρια πέντε και δυόμιση χρόνων.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Μερκοβουνίου του Δήμου Τρίπολης.

Νικόλαος Σιακωτός

Είμαι ο Σιακωτός Νικόλαος και έχω γεννηθεί στη Σκοπή Μαντινείας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη και έχουμε δύο παιδιά. Εργάζομαι στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης ως τεχνικός. Τα τελευταία χρόνια είμαι εκλεγμένος σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο με την Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ.

Αθανάσιος Κολιόπουλος

Είμαι ο Αθανάσιος Κολιόπουλος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αρτεμισιο Αρκαδίας, είμαι πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και εξασκώ το επάγγελμα αυτό.  Κατοικώ  στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος με την Μαρία Σιαμάνη και έχουμε ένα αγοράκι 16 μηνών, το όνομα αυτού Βασίλειος.

Θεοδώρα Σταθούλη

Είμαι η Θεοδώρα Σταθούλη, τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής Επιστήμης, Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Κόρη του Ιωάννη Σταθούλη και της Ελένης Κέζα, γεννήθηκα στις  3/05/1997  στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας. Τελείωσα στην Τρίπολη το 4ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο. Αποφοίτησα το 2015 και την ίδια χρονιά  εισήχθηκα  στο τμήμα Φυσικής Επιστήμης, Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Το καλοκαίρι θα λάβω το πτυχίο μου και θα μετακομίσω στην Τρίπολη. Έχω γνώση της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας. Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα παραδοσιακών χορών από το τμήμα ΣΕΦΑΑ  Α.Π.Θ.  Πιστοποιημένη δασκάλα/ instructor aquaaerobic, aqua pilates. Πιστοποιημένη ναυαγοσώστρια πισίνας.

Είμαι ενεργό μέλος του Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αρτεμισίου. Είμαι μέλος παραδοσιακών χορών στον Δήμο Θεσσαλονίκης.