Αρχική Ν. Αργολίδος Ανακοίνωση Καμπόσου για ακαθάριστα ρέματα και ακραία καιρικά φαινόμενα (Βίντεο-Εικόνες)

Ανακοίνωση Καμπόσου για ακαθάριστα ρέματα και ακραία καιρικά φαινόμενα (Βίντεο-Εικόνες)

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε και πάλι να επισημάνουμε την αδιαφορία την οποία επιδεικνύει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος κ. Χειβιδόπουλος εν όψει των ισχυρών βροχοπτώσεων που θα πλήξουν όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία  την Αργολίδα με τα ρέματα και τους χείμαρρους να παραμένουν ακαθάριστα.

Πέρασαν τόσοι μήνες από την τελευταία πλημμύρα που στοίχισε ολόκληρες περιουσίες στους πολίτες και παρ όλα αυτά ουδεμία εργασία έγινε από την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας η οποία είναι και η αρμόδια για τον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του δήμου Άργους Μυκηνών. 

 Ένα από τα πάμπολλα παραδείγματα ακαθάριστων ρεμάτων στο δήμο μας φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες μας απέστειλαν κάτοικοι του Αχλαδοκάμπουόπου φαίνεται ξεκάθαρα πως ουδεμία εργασία έχει πραγματοποιήσει ο αντιπεριφερειάρχης για τον καθαρισμό των ρεμάτων. Όλα τα ρέματα του δήμου μας είναι ακαθάριστα από φερτά υλικά και η διατομή τους έχει μειωθεί δραματικά με κίνδυνο σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων να πλημμυρίσουν. 

Οι ζωές και οι περιουσίες των πολιτών δεν επαφίενται στην τύχη, η αυτοδιοίκηση απαιτεί υπευθυνότητα και δουλειά κάτι που όπως φαίνεται δεν διαθέτει ο αντιπεριφερειάρχης.

Αυτά βέβαια έρχονται και συμπληρώνουν την αδιαφορία για την μεταφορά των μαθητών , την αδιαφορία για τις κουνουποκτονίες για τον δάκο και πολλά άλλα, προς γνώση και συμμόρφωση!