Αρχική Eπικαιρότητα Υπόθεση Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις και ανατροπές – Τι είπε ο δικηγόρος της...

Υπόθεση Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις και ανατροπές – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη η εισαγγελίας Αγρινίου θεωρεί πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με ακόμη ένα κίνητρο που οδήγησε τον δράστη ή τους δράστες στο να κόψουν το νήμα της ζωής της 43χρονης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα star.gr, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, αποκάλυψε ότι ο αδελφός της Ειρήνης στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα πριν από λίγες μέρες μίλησε για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η μικρή κόρη της Ειρήνης τις τελευταίες μέρες πριν από τον θάνατό της, άκουγε τηλεφωνικές συνομιλίες της μητέρας της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες.

«Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας», φέρεται να έλεγε η Ειρήνη Λαγούδη στο πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής με τον κ. Ταουξή να εκτιμά οτι αυτή η απειλή έκανε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Ειρήνης να αποφασίσουν να τη σκοτώσουν.

Όπως είπε, η Ειρήνη Λαγούδη γνώριζε πολλά για τις παράνομες δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων και πίστεψε ότι αν απειλούσε να τις αποκαλύψει θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που τους είχε δώσει.

Ενδεχομένως, η απόφαση αυτή να στάθηκε μοιραία για εκείνη και να αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο που ήθελαν να της κλείσουν το στόμα.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, η έρευνα συνεχίζεται και πλέον έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για να καταθέσει.