Αρχική Ν. Μεσσηνίας Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αύριο στις 12:30 μ.μ. στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στα πλαίσια της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την προστασία και τη διασφάλιση των ανθυγιεινών επιδομάτων, καλεί το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ, με ανακοίνωσή του.

Το σχετικό κάλεσμα του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, που υπογράφεται από τον Πρόεδρό της Δ. Φαββατά, τον Οργανωτικό Γραμματέα Δ. Πράττη, έχει ως εξής:

«Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα λάβει χώρα αύριο στις 12.30 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας στα πλαίσια της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την προστασία και τη διασφάλιση των ανθυγιεινών επιδομάτων.

Είναι χρέος μας να δηλώσουμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση αυτή, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ασφαλές για όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες».

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας θα δώσουν αύριο στις 12.30 μ.μ. συνέντευξη τύπου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με την ευκαιρία της κινητοποίησης.

Πηγή: messinia24.gr