Αρχική Ν. Μεσσηνίας Σ.Παναγιωτόπουλος : Αγαπητέ κ.Βορίδη καλωσορίσατε στην Νέα Δημοκρατία

Σ.Παναγιωτόπουλος : Αγαπητέ κ.Βορίδη καλωσορίσατε στην Νέα Δημοκρατία

Απάντηση στα όσα είπε την Παρασκευή από την Καλαμάτα ο Μ. Βορίδης, για τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα Νίκα, δίνει ο επί πολλά χρόνια πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

Για τα περί «προδοσίας στελεχών» του κ. Μάκη Βορίδη στην κοπή της Βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ – Ν.Δ Μεσσηνίας

Αγαπητέ κ. Βορίδη, καλωσορίσατε στη Ν.Δ!!!
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν προσφέρατε κάτι παραπάνω σε αυτόν τον εθνικό πολιτικό χώρο. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι χιλιάδες στελέχη δούλεψαν πριν από σας και έχτισαν αυτή την παράταξη με την τόσο μεγάλη εθνική προσφορά που λέγεται Ν.Δ.
Εννοείται ότι αυτή η παράταξη δεν χτίστηκε για σας.
Λυπάμαι και προβληματίζομαι που αυτοί που σας έφεραν να μιλήσετε στην Καλαμάτα δεν σας ρώτησαν πριν αν γνωρίζετε και δεν φρόντισαν να σας ενημερώσουν για το ποιες είναι οι αρχές, οι θέσεις και η ιστορία της παράταξης που αφορούν τα στελέχη της Ν.Δ. και ειδικά στο Νομό Μεσσηνίας.
Η μόνη ίσως δικαιολογία που θα μπορούσε κανείς να δεχθεί για σας είναι ότι σε όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης αυτής παράταξης ήσαστε απών και απέναντί της.
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει κ. Μάκη Βορίδη και κόκκαλα τσακίζει και δεν πρέπει ποτέ να προτρέχει της διανοίας.
Σεμνά και ταπεινά κ. Βορίδη, όπως είχε πει και ο Κώστας Καραμανλής ,διότι η συμπεριφορά σας μόνο κακό και διχασμό φέρνει στην παράταξη και το κόμμα.
Και θα ήταν καλό αν δεν ξέρετε να ρωτήσετε ποιος είναι ο υπογράφων και τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Ν.Δ στη Μεσσηνία