Αρχική Eπικαιρότητα Δεινός σκιέρ ο Μητσοτάκης! (Βίντεο)

Δεινός σκιέρ ο Μητσοτάκης! (Βίντεο)

Την ευκαιρία να περάσει λίγες ώρες ξεγνοιασιάς κάνοντας σκι είχε ο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι.

«Είχα τη χαρά να ξεκλέψω λίγες ώρες και να επισκεφτώ το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι, ένα χιονοδρομικό που αγαπώ ιδιαίτερα. Περάσαμε λίγες πολύ ωραίες ώρες», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος επεσήμανε και την ανάγκη που έχει η Ελλάδα για να αναδείξει και τον χειμερινό της τουρισμό.

Στο μήνυμά του, στο instagram ανέφερε: “Δυο μέρες στην Ευρυτανία και στη Φθιώτιδα πήραμε λίγο από τον καθαρό αέρα της Στερεάς Ελλάδας. Διότι στην Αθήνα η πολιτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση πνίγει πια τους πάντες. Από το Καρπενήσι ανακοινώσαμε το ψηφοδέλτιο μας στην Ευρυτανία με 2 στους 3 να είναι νέα στελέχη που δεν έχουν πολιτευτεί ξανά! Περπατήσαμε στα βουνά της Ευρυτανίας του Παύλου Μπακογιάννη. 30 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του. Δεν τον ξεχνάμε, όπως δεν ξεχνάμε και τα λόγια του.
Με χαρά βρέθηκα και πάλι στην Λαμία. Στη δυναμική πρωτεύουσα της δεύτερης σε μέγεθος περιφέρειας της χώρας. Ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη θερμή υποδοχή”.