Αρχική Ν. Αρκαδίας Ο Π.Νίκας στην κοπή πίτας των ΑμΕΑ Πελοποννήσου στην Τρίπολη (Εικόνες)

Ο Π.Νίκας στην κοπή πίτας των ΑμΕΑ Πελοποννήσου στην Τρίπολη (Εικόνες)

 Παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Ε. Νίκα, έκοψε την Βασιλόπιτά της η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, στην Τρίπολη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Παναγιώτης Νίκας, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κύριο Ν. Καραλή για την πρόσκληση, ευχήθηκε δύναμη, υγεία και επιτυχίες στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας και μίλησε για την ανάγκη από την πλευρά της Πολιτείας να ζητήσει συγνώμη στα άτομα με αναπηρία για την ελλειμματική της συμπεριφορά. 

Δήλωσε συγκεκριμένα: “Όσον αφορά την Πολιτεία, πρέπει να ζητήσει συγνώμη σε όλους σας, γιατί είναι παντού ελλειμματική ως προς τη συμπεριφορά της, κάτι το οποίο δεν ταιριάζει σε μια πολιτισμένη χώρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει η αναγκαία υποστήριξη ούτε σε προνοιακά θέματα, ούτε σε θέματα υγείας, ούτε σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης, ούτε στη διαμόρφωση φιλικών υποδομών για τους ανάπηρους. Ας ελπίσουμε το 2019 να είναι μια καλύτερη χρονιά για τα ΑμεΑ.”