Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 4/2-10/2

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Κυριαρχεί η αισιοδοξία και η έντονη επικοινωνία με την μορφή του απρόοπτου.

ΚΡΙΟΣ. Από την αρχή θα καταλάβετε ότι αρχίζουν κάποια θέματα με τους στόχους που έχετε βάλει να κινούνται, μέχρι τώρα η μία δυσκολία διαδεχόταν την άλλη. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να διαπραγματευτείτε καλύτερα, δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο να μεταδώσετε τις απόψεις σας. Για εσάς πιο πολύ που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η συνεχή δράση θα φέρει αποτελέσματα, η δυναμικότητα που σας διακρίνει δεν μένει απαρατήρητη. Πολλές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις σε συλλογικούς χώρους ή με παρέες φίλων, πολύ πιθανό να έχετε και νέες γνωριμίες. Γνωρίζετε διαφορετικά άτομα από εσάς με διαφορετικές ιδέες, όμως η εξυπνάδα και ο παρορμητικός τρόπος που κινήστε θα τους κάνουν να αποδεχτούν τις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ. Εάν επιχειρήσετε να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα θα σας έκανε καλό. Είστε όμως σε συνεχείς διαπραγματεύσεις σε επίπεδο επαγγελματικό. Πρέπει τώρα που έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Οι απογοητεύσεις από αντιδράσεις που είχατε από ανταγωνιστές μπορούν με κάποιο τρόπο να εξομαλυνθούν. Όλα προέρχονται από την διαφορετική σκοπιά που βλέπετε τα πράγματα και τον τρόπο που υπερασπίζετε τις απόψεις σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να σκεφτείτε σοβαρά ένα συνεταιρισμό για αύξηση κεφαλαίων. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου, αν αποφύγετε την νευρικότητα θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε κάποιες προτάσεις που θα ακούσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Η εβδομάδα αυτή θα έχει συνεχείς μετακινήσεις και επικοινωνία με παρέες φίλων, συλλόγους κτλ. Μέσα από συλλογικές δραστηριότητες θα βρείτε πράγματα που σας αντιπροσωπεύουν. Θα έχετε βοήθεια από τον σύντροφο ή από ανθρώπους που μοιράζεστε πράγματα π.χ. συνεταίρους, ώστε να κάνετε πράξη τις ιδέες σας (προσπαθήστε να μην γίνετε δογματικοί). Αν και οι ομάδες που κινήστε αυτό το διάστημα είναι μαχητικές και μερικές φορές ανταγωνιστικές, καταφέρνετε και βρίσκετε κοινά σημεία επικοινωνίας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εξελίξεις και ενδιαφέροντα νέα, για το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας. Ίσως κάτι να σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης και να σας δώσει το έναυσμα για καινούργιους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει στο να κάνετε πιο εύκολη μια συνεργασία ή θα εξομαλύνει την σχέση σας με τους άλλους και δε με τον σύντροφό σας. Η καθημερινότητα, οι συνθήκες στο χώρος εργασίας σας όπως και η υγεία σας βελτιώνονται. Ο ανταγωνισμός και οι ξαφνικές ανατροπές στους στόχους και στην καριέρα, σας κούρασαν. Αυτή την εβδομάδα εσείς που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο θα έχετε συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων για οικονομικά κυρίως θέματα που όμως θα γίνονται κάτω από μυστικότητα. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, όπως επίσης μπορεί να ακούσετε και αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα σαν ισότιμο μέλος.

ΛΕΩΝ. Κάθε είδους συνεργασία ευνοείτε αυτό το διάστημα πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Μπορείτε να πείτε τις απόψεις σας με την δυναμική που σας διακρίνει το τελευταίο καιρό, να μιλήστε για τα σχέδια σας, γιατί αυτή την εβδομάδα θα βρείτε ανταπόκριση. Το ίδιο συμβαίνει και σε συναισθηματικό επίπεδο με τον σύντροφο, θα έχετε την άνεση να επικοινωνήσετε και να βρείτε τι σας ενώνει (πιο πολύ διανοητικά). Δημιουργικά σχέδια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από τις κατάλληλες συνεργασίες. Αυτή που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δουν μεγαλύτερη σύμπνοια στον εργασιακό χώρο, όπως και καλή φήμη. Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο εύκολη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Για άλλη μια φορά θέματα που έχουν σχέση με την εργασία, σας απασχολούν. Μπορεί να ακούσετε νέα για κάποια εργασία που σας ενδιαφέρει και την είχατε σχεδόν ξεχάσει, οπότε σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Όπως και ένα νέο από κάποια μυστική πηγή θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα αδιέξοδο, ειδικά αν έχει σχέση με τον εργασιακό χώρο Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές ξανακερδίζετε την αισιοδοξία σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον πέμπτο σας οίκο. Πιο πολύ για εσάς του τελευταίου δεκαήμερου οι δυναμικές συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή τράπεζες , ταμεία κτλ θα είναι στην καθημερινή διάταξη, όμως θα έχουν θετική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο (στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας) εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα δείτε να εξομαλύνονται οι καταστάσεις στο χώρο που σπιτιού, όπως επίσης και το κλίμα με τους οικείους σας θα είναι πιο ευχάριστο. Από τις 8-10/2 επωφεληθείτε από τον περίγυρο σας, μην χάνετε τις συναντήσεις με φίλους και γνωστούς γιατί μπορεί να έχετε ευχάριστες συναισθηματικές ή ερωτικές συναντήσεις. Ξεκινήστε σπουδές ή κάντε κάτι που σας ευχαριστεί, η ασχολία με τα παιδιά θα είναι εποικοδομητική. Από την άλλη εσείς, που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας στο σύντροφο ή τους συνεργάτες, έχετε την δυναμική να περάσετε τις απόψεις σας ή να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου 10-12/11 θα δείτε με τις κατάλληλες κινήσεις ότι τα έσοδα της οικογένειας θα αυξηθούν, ευνοούνται οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα δουν ότι οι σχέσεις με τον περίγυρο γίνονται πιο αρμονικές. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί 17-22/11, θα έχετε έντονες συζητήσεις με άτομα της οικογένειας για θέματα που σας απασχολούν καθημερινά ή για θέματα εργασίας ή υγείας. Ίσως κάποιες καταστάσεις να ανατρέψουν τα δεδομένα, όμως είναι αναγκαία για να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Όπως επίσης μπορεί να ακούστε κάτι που θα σας ξαφνιάσει αλλά είναι πολύ διαφωτιστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Είστε επικεντρωμένοι στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά π.χ. συγγενείς, γείτονες κτλ. και ενώ σε γενικές γραμμές όλο αυτό σας αποσπά στην προσοχή, είναι πολύ θετικό, γιατί έχετε να διδαχτείτε πολλά και να δώσετε απλόχερα την βοήθειά σας και αυτό θα σας ωφελήσει. Γενικά οι γεννημένοι από 10-12/12 θα έχουν εύνοια από τον περίγυρο και από νεότερα άτομα στην ηλικία ή από χώρους μάθησης. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου έχετε δυναμικό λόγο και ξαφνικές συναντήσεις με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, πολύ πιθανόν να υπάρχει και ερωτικό ενδιαφέρον. Δημιουργικές και επιμορφωτικές ασχολίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Ίσως κάποιο άτομο από τον περίγυρό σας εκφράσει το ενδιαφέρον του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Όλο αυτό το διάστημα βρίσκεσθε σε συνεχείς ενδοσκοπήσεις. Πολύ πιθανό να χρειάστηκε να παρέχετε την βοήθεια σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη. Εσείς που έχετε γεννηθεί 8-10/1 μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σας ή παίρνετε ηθική ικανοποίηση από πηγές που είναι κρυφές ή από διανοητικές ή πνευματικές εργασίες. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα μάθετε ξαφνικά ένα νέο που θα έχει σχέση με τα οικονομικά αλλά θα αφορά και την οικογένεια. Ίσως να πρέπει να μετακινηθείτε για αυτό ή να κάνετε έντονες συζητήσεις που όμως είναι αναγκαίες για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, γίνεστε εσείς των πρώτων ημερών πιο γοητευτικοί και καλοπροαίρετοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο (Χρόνια πολλά). Με το Δία στο χώρο των στόχων και των φίλιων αλλά και των ομάδων να κάνει καλή όψη με τον Ήλιο σας, δείχνει την εύνοια που θα έχετε από τους ομοϊδεάτες και τις ομάδες που συμμετέχετε. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα έχετε έντονες και ξαφνικές συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος που ίσως σας αποσυντονίσουν για λίγο. Αλλά έχετε έξυπνες απαντήσεις που θα δείξουν για άλλη μια φορά την ετοιμότητά σας. Γραπτά και επιμόρφωση ευνοούνται. Πιθανές ξαφνικές μετακινήσεις για να διεκπεραιώσετε τρέχοντα θέματα που θα έχουν θετική έκβαση στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ. Η εύνοια που έχετε στο χώρο του δέκατου οίκου (στόχοι, καριέρα, κοινωνική φήμη) με το Δία να κάνει καλή όψη με τον Ήλιο σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε συμφωνίες μυστικές για την προώθηση των σχεδίων σας. Επίσης εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου διεκδικείτε οικονομικά οφέλη και επικοινωνείτε, γραπτά ή προφορικά αλλά χωρίς ακόμα να κοινοποιείτε τις προθέσεις σας. Το ότι κινήστε μυστικά και απρόοπτα για να επωφεληθείτε δεν είναι μεμπτό, αλλά αντίθετα είναι αναγκαίο αυτό το διάστημα για την επίτευξη των συμφερόντων σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν εύνοια από ομάδες, συλλόγους, κόμματα κτλ. Όπως και εύνοια για ταξίδια και ερωτικούς συντρόφους από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.