Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι: Λουκέτο σε ξενοδοχείο για πολεοδομικές παραβάσεις

Λουτράκι: Λουκέτο σε ξενοδοχείο για πολεοδομικές παραβάσεις

«Λουκέτο» για άγνωστο χρονικό διάστημα, επιβλήθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής του Λουτρακίου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στα “σύνορα” του Δήμου με το Δήμο Κορινθίων, καθώς διαπιστώθηκαν πολεοδομικές παραβάσεις…

Η είδηση πως το εν λόγω μαγαζί αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων και απειλείται με λουκέτο, δεν είναι κάτι που ακούγεται για πρώτη φορά αφού και πριν από λίγα χρόνια βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το σφράγισμα. Ωστόσο, τότε, είχε βρεθεί μια λύση “μαζικής φιλοξενίας” που μέχρι και πριν από λίγο καιρό, είχε περισώσει την κατάσταση, καθώς ο ιδιοκτήτης με αυτή την κίνηση, κατάφερνε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Ωστόσο, επειδή καμία λύση δεν είναι μόνιμη, φαίνεται ότι μόλις η “μαζική φιλοξενία” ολοκληρώθηκε, τα προβλήματα ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο.

Το πρωί της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου, σε έλεγχο του ΕΟΤ, διαπιστώθηκαν πολεοδομικές παραβάσεις και στη συνέχεια μπήκε λουκέτο στο ξενοδοχείο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το ξενοδοχείο.

Πηγή: loutraki365.gr