Αρχική Ν. Αρκαδίας Εύη Τατούλη: Το προσωπικό της στοίχημα για την Αρκαδία

Εύη Τατούλη: Το προσωπικό της στοίχημα για την Αρκαδία

Θα μπορούσε να βρίσκεται σε όποια θέση και να ήθελε. Από τα εσωτερικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και υποψήφια βουλευτής σε όποια εκλογική περιφέρεια και να διάλεγε. Να εκλεγεί εύκολα, άβρεχτα, χωρίς κόπο.

Σχετική εικόνα

Παρόλα αυτά φαίνεται πως η Εύη Τατούλη διάλεξε τους δύσκολους δρόμους και την πολύ δουλειά. Κόρη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη , δούλεψε πολύ από μικρή και σπούδαζε παράλληλα. Με ένα πλούσιο βιογραφικό σπουδών, δράσεων και δραστηριοτήτων. Παντρεμένη µε το Νάσο Τρέντζο έχουν τρία παιδιά, το Γιάννη, τον Πέτρο και τη Σοφία. Η μεγάλη της αγάπη για την Αρκαδία την κρατάει κολλημένη στις ρίζες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ευη τατουλη γαμος



Παρότι η Νέα Δημοκρατία γύρισε την πλάτη στον πατέρα της και επέλεξε τον Παναγιώτη Νίκα ως εκλεκτό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Εύη Τατούλη όταν ο Κυριάκης Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Τρίπολη για να ανακοινώσει επίσημα τον Νίκα, πήγε στην εκδήλωση και παρέμεινε μέχρι το τέλος κάνοντας μία αίθουσα να σκεφτεί διάφορα. Μέχρι που ακούστηκε ότι η Εύη Τατούλη συντάσεται με την επιλογή του Παναγιώτη Νίκα. Η αλήθεια όμως είναι άλλη για εκείνη την βραδυά, πήγε για να τιμήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρισκόταν στην πόλη της.

Η ίδια επιθυμεί να είναι και πάλι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Αρκαδίας, αποτελεί για εκείνη στοίχημα αλλά και τιμή για αυτούς που την ψήφισαν και την έφτασαν κοντά στο να πάρει έδρα.

Δεν τα παρατάει εύκολα, αγωνίζεται, στηρίζει τον πατέρα της Πέτρο Τατούλη, μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της και κάνει επαφές μόνιμα με φορείς και απλούς Αρκάδες για να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις επιθυμίες τους.

Σχετική εικόνα

Το τι θα πράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι άγνωστό προς το παρόν, η ιστορία του δείχνει ότι δεν κάνει και τις σοφότερες επιλογές ωστόσο σίγουρα η Εύη Τατούλη θα βρίσκεται με κάθε τρόπο μέσα στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου.