Αρχική Ν. Αρκαδίας Ξεκινούν άμεσα εργασίες στο δρόμο που έχει σοβαρές ζημιές μετά τα Λαγκάδια...

Ξεκινούν άμεσα εργασίες στο δρόμο που έχει σοβαρές ζημιές μετά τα Λαγκάδια (Εικόνες)

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στη Γορτυνία, αφού υπήρξε σοβαρή κατολίσθηση (“έφυγε το βουνό”) στο δρόμο μετά τα Λαγκάδια, ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου δρόμου, υπάρχει καθίζηση.

Να τονιστεί ότι επίσημα, η αστυνομία ανακοίνωσε την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της Ε. Ο. Τρίπολης-Πύργου και ειδικότερα από την Τ.Κ. Λαγκαδίων έως την Τ.Κ. Λευκοχωρίου και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω κατολισθήσεων και καθίζησης του ανωτέρω τμήματος της Ε.Ο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής με κατεύθυνση από Τρίπολη για Πύργο θα διεξάγεται από την Επ. Ο. Καρακαλού – Δημητσάνα – Ζάτουνα – Μελισσόπετρα – Ράπτης – Παλούμπα –Λουτρά –Λιοδώρα – Κοκλαμά και αντίστροφα από Πύργο για Τρίπολη. 

Στο σημείο πήγε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας που τόνισε: “Σήμερα, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, το μεσημέρι είχαμε στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου, μετά τα Λαγκάδια σε δύο σημεία του δρόμου, μεγάλη κατάπτωση χωμάτων (στο ένα σημείο) και κόψιμο του δρόμου σε αρκετή έκταση (στο δεύτερο σημείο, ένα χιλιόμετρο περίπου μετά το πρώτο).

Μαζί με μηχανικούς της Περιφέρειας και εργολάβο βρεθήκαμε άμεσα στα σημεία που υπάρχουν προβλήματα και είδαμε από κοντά τις ζημιές.

Οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν αμέσως με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, ίσως και αύριο το πρωί.”

Ένα βίντεο απο την κατολίσθηση στο φρόμο όπου και διακόπηκε η κυκλοφορία, μετά τα Λαγκάδια προς Λευκοχώρι, έδωσε στη δημοσιότητα ο Κανέλλος Γιαννικόπουλος από τη σελίδα του “Λαγκαδινά Νέα”.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr