Αρχική Ν. Αρκαδίας Ο Γ.Μπουντρούκας βραβεύεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο Γ.Μπουντρούκας βραβεύεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και την τιμητική βράβευση του απελθόντος Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρούκα την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Φορείς, συνεργάτες, μέλη και φίλοι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, Πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων και Σωματείων Πελοποννήσου, επικεφαλής των παρατάξεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Αρκαδίας, μέλη των Διοικήσεων των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και παλιά μέλη των Διοικήσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τίμησαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τον κ. Μπουντρούκα με την παρουσία τους ενώ χαιρετισμό απέστειλαν οι βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Κώστας Βλάσης και Γιώργος Παπαηλιού που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του κόσμου σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας οι οποίες είναι επικεντρωμένες στη νεανική και στην εξωστρεφή επιχειρηματικότητα, στη δημιουργία συνεργειών και συνεργασιών και στο να ακουστεί η φωνή του επιχειρηματία στα κέντρα εξουσίας. Υπενθύμισε, στη διάρκεια της ομιλίας του, ότι δέσμευση τόσο της παλιάς όσο και της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι το Επιμελητήριο να γίνει πόλος έλξης των επιχειρήσεων, όχι κάτι υποχρεωτικό, αλλά κάτι που θα επιλέγουν να αποτελούν μέρος του και να συμμετέχουν στις δράσεις του.

Ο κ. Τρουπής λίγο πριν καλέσει στο βήμα τον κ. Μπουντρούκα αναφέρθηκε στον προσωπικό αγώνα του απελθόντος Προέδρου που για 9 συναπτά έτη αποτέλεσε και αποτελεί σημείο αναφοράς  για το έργο του στο Επιμελητήριο.  «Η παρακαταθήκη που αφήνει στο Επιμελητήριο και σε μένα προσωπικά, ως νέο Πρόεδρο, είναι σπουδαία και θα προσπαθήσω κι εγώ προσωπικά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να φανούμε αντάξιοι» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Έντονα συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος  ο απελθών Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, αφού έλαβε την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στον Επιμελητηριακό θεσμό και στην επιχειρηματικότητα,  «ταξίδεψε» στο παρελθόν τους παρευρισκόμενους με την αναφορά του στις δράσεις και στον αγώνα που έδωσε ο ίδιος και οι προηγούμενοι Πρόεδροι και Διοικήσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για να είναι σήμερα το Επιμελητήριο σε ένα πολύ αξιοπρεπές επίπεδο. «Πρόεδρο της κρίσης» χαρακτήρισε τον εαυτό του χαριτολογώντας αφού ανέλαβε ως Πρόεδρος το 2009 σε μια περίοδο που η Ελλάδα μπήκε στην κρίση αλλά παρόλο αυτά το Επιμελητήριο κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να ανεβάσει τον πήχη ψηλότερα. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν μαζί του στην πορεία του στο Επιμελητήριο, αλλά και όλους τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Για αλλαγή προσωπικής πορείας, έκανε λόγο στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Μπουντρούκας, που παραμένει όμως άμεσα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη της  επιχειρηματικότητας.

Στη συνέχεια, μετά τις ευλογίες του Αιδεσιμότατου πατέρα Δημήτριου Τσεκούρα,  ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ.  Αλέξανδρου,  έγινε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο κ. Τρουπή και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Η βραδιά έκλεισε με άφθονη σαμπάνια  (προσφορά του Κτήματος Τσέλεπου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας) και ευχές για καλή χρονιά και επιτυχημένη πορεία σε όλους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος


Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.