Αρχική Ν. Κορινθίας Κι άλλη επίθεση του Π.Πιτσάκη σε δημοσιογράφο μέσα στον χώρο του Επιμελητηρίου

Κι άλλη επίθεση του Π.Πιτσάκη σε δημοσιογράφο μέσα στον χώρο του Επιμελητηρίου

Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά ο Π.Πιτσάκης που φαινομενικά έκανε μία παύση σε βρισιές και φραστικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους και σήμερα επανήλθε στην κανονική ροή του προγράμματός του.

Στην σημερινή ημερίδα λοιπόν στο Επιμελητήριο Κορινθίας για την ολοκληρωμένη χωρική ανάπτυξη μπροστά σε αρκετό κόσμο ο Δημοσιογράφος και Διευθυντής του AXION δέχτηκε μία απείρου κάλλους φραστική επίθεση από τον Πρόεδρο των 168 ψήφων στους 2.500 ψηφήσαντες, Παναγιώτη Πιτσάκη.

Μάλιστα μέσα σε όλα ο Νίκος Νικολόπουλος απειλήθηκε να διωχθεί και από το Επιμελητήριο Κορινθίας. Να διωχθεί από το σπίτι όλων των Κορίνθιων επιχειρηματιών που νομίζουμε ότι εκεί μέσα ο Π.Πιτσάκης δουλεύει για εμάς και το καλό και την πρόοδο των επιχειρήσεών μας.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Παναγιώτης Πιτσάκης δεν αλλάζει, δεν σέβεται τον θεσμικό του ρόλο, δεν σέβεται τους θεσμούς και πόσο μάλλον δεν σέβεται έναν δημοσιογράφο αποδεκτό από όλη την κοινωνία της Κορίνθου, με πολυετή πείρα στην δημοσιογραφία.

Για άλλη μία φορά αναρωτιόμαστε:

Πως είναι δυνατόν να μην αντιδρούν οι επιχειρηματίες του νομού σε όσα διαδραματίζονται μέσα στον χώρο του Επιμελητηρίου, μέσα στο σπίτι τους;