Αρχική Ν. Αργολίδος Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη στη Βουλή με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής...

Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη στη Βουλή με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία

Ο Γιάννης Μανιάτης συμμετείχε σε συνάντηση Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής με εκπροσώπους των εργαζομένων από τα 441 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΚΔΑΠμεΑ), στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, στη Βουλή.

Οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζόμενων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π.) για τα αιτήματά τους, τα οποία αφορούν στην οργανική ένταξη των προγραμμάτων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, καθώς και την ένταξη του ανθρώπινου δυναμικού σε αυτούς.

Οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζόμενων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ευχαρίστησαν τους βουλευτές, τόσο για την πολιτική που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ στον ευαίσθητο αυτό τομέα και για τη συνέχιση των προγραμμάτων το 2013/2014, όσο και για την μέχρι τώρα στήριξη του Κινήματος Αλλαγής με την Ερώτηση και την Πρόταση νόμου που κατέθεσαν για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος,  καθώς περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 11, το οποίο  αφορά στην υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Τέλος, τονίστηκε η συμβολή των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στη στήριξη της οικογένειας και οι βουλευτές δήλωσαν ότι θα αναλάβουν άμεσα και νέες πρωτοβουλίες για να πεισθεί η Κυβέρνηση να υιοθετήσει την Πρόταση νόμου του Κινήματος Αλλαγής και να βρεθούν απαντήσεις και λύσεις στα αιτήματα των εργαζομένων.

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ  και ΚΔΑΠμεΑ), που ήδη έχουμε αναδείξει μέσω Κοινοβουλευτικού Ελέγχου», δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.