Αρχική Ν. Κορινθίας Κωνσταντίνος Φρούσιος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Νεμέας

Κωνσταντίνος Φρούσιος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Νεμέας

Αγαπητές/οί συμπολίτισσες/ες σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, που ταλανίζεται από μια πολύχρονη οικονομική κρίση, η οποία έχει εξελιχθεί σε κρίση ΘΕΣΜΩΝ καιΑΞΙΩΝ, θεωρώ χρέος μου, ως πολίτης, να προσφέρω ενεργά στην υπηρεσία του τόπου μας. Δηλώνω λοιπόν σήμερα την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Νεμέας στις εκλογές του Μαΐου.

Έχω τη θέληση να συνεργαστώ με κάθε δημιουργική και παραγωγική «φωνή» που θέλει το Δήμο μας καλύτερο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό στα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς και δυναμικό, παρεμβατικό και δραστήριο στα έργα και σε ό,τι απαιτείται για την ανάπτυξη του τόπου μας. Είμαι αποφασισμένος να σταθώ απέναντι σε όλα τα «κακώς κείμενα» που υποβαθμίζουν καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας.

Ο Δήμος είστε εσείς. Εγώ και τα άτομα που θα συνεργαστούμε είμαστε ένα κομμάτι από εσάς. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ. Θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας χωρίς προκαταλήψεις, ιδιοτέλεια, κομματικές εξαρτήσεις και πολιτικά χρώματα.

Σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μας μακριά από τις «αγκυλώσεις» που βασανίζουν τις μικρές κοινωνίες. Στόχος μας είναι ο αγώνας για την οικονομική, τουριστική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη με μια «οικουμενική» αντίληψη δημιουργώντας ένα τέτοιο κοινωνικοοικονομικό πλαίσιο που θα αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά μας, .ώστε να παραμένουν και να προσφέρουν στον τόπο μας.

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να βγούμε «μπροστά» ως δημότες και ως κάτοικοι ενός τόπου που αγαπούμε και νοιαζόμαστε.. Να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα και υποδομές που ξέρουμε, ως απλοί πολίτες, καλύτερα απ’ τον καθένα, για να δοθεί μια πραγματική πνοή ανάπτυξης.

Φίλες και φίλοι

σας καλώ όλες και όλους να μη συνεχίσουμε μένοντας θεατές στην ίδια μας τη ζωή και αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου μας και τη ζωή των παιδιών μας. ΠΡΕΠΕΙ να μπούμε «μπροστάρηδες» για την ανάπτυξη του Δήμου μας με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπεια. Στους καιρούς που ζούμε η συμμετοχή στα «κοινά» δεν αποτελεί μόνο δημοκρατικό δικαίωμα αλλά ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ένα μέρος των άξιων συνεργατών μου σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

 1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του
 2. ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του
 3. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
 4. ΘΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του
 5. ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
 6. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Νικολάου
 7. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΙΝΑ του
 8. ΛΕΚΟΥΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία
 9. ΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Ιωάννη
 10. ΜΑΛΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γρηγορίου
 11. ΜΟΥΣΧΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου και
 12. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Τις επόμενες ημέρες και ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ θα ανακοινώνονται ονόματα συνεργατών μου, που θα συμπορευτούμε σε μια κοινή πορεία στα 4 χρόνια της νέας Αυτοδιοικητικής περιόδου.